Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od H4wkeye »

Covek stalno demantuje samog sebe :kezo:
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Rakhil napisao:Nije stereotip, u pravu covek; tamo promenis nesto na kolima tipa dupliras ince u felnama i mora atest, pizde analne :mrgreen:
To mora i u DE. :kezo:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Fašisti.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Grujic napisao:
Dusan napisao:
ADrei napisao: naravno da se ne bi odselili, pogotovu ne u CH, sto se mene tice jedno od gorih mesta za zivot.. nikad ali nikad ne bih mogao da se naviknem na sva ta silna pravila :kuku: super je sto su odlicne plate ali treba jos stvari da bi covek uzivao..
austrija/ nemacka je vec super za zivot ali je beograd lepsi :)
Stereotip, pa onda opet sterotip.
Nije stereotip, čoveku je očigledno ovde sasvim ok tako da je ugao gledanja skroz drugačiji u odnosu na neke kojima je egzistencija motiv.
Upravo.

Iskreno i ja imam pomesana osecanja u vezi te svajcarske, mada imajuci u vidu za sta se skolujem sanse da tamo zavrsim su minimalne cak i kad bi ja hteo, sto zbog prirode prava sto zbog velike kolicine novca koja bi mi trebala da se tamo doskolujem.
Jeste lepo sto je sve uredjeno,ali je previse uredjeno i ustogljeno,mada sa druge strane tamo bi verovatno nakon fakulteta odmah mogao da uzmem M4 na kredit a dok sedis u M4 sve je lakse :D
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Evo kaže sada ministar da advokati nisu u pravu i forenzički je secirao spregu tajkuna i političara s advokatima koji imaju "štek" i ne moraju da rade. :)
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Grujic napisao: Nije stereotip, čoveku je očigledno ovde sasvim ok tako da je ugao gledanja skroz drugačiji u odnosu na neke kojima je egzistencija motiv.
Odlaze i ljudi kojima egzistencija nije porblem u SRB. Pored egzistencije ima mnogo faktora, od toga kakvi su uslovi u kojima ces odgajati decu, kakav je sistem vrednosti pa do infrastrukture i nekog opsteg zivotnog standarda.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

starac vujadin napisao:Evo kaže sada ministar da advokati nisu u pravu i forenzički je secirao spregu tajkuna i političara s advokatima koji imaju "štek" i ne moraju da rade. :)
Čuo sam da me Mišković plaća. Samo nije rekao gde da odem da podignem pare. :kezo:

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/506493 ... o-direktor
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

ftj napisao:Znaci vracas se? :)
Možda jednog dana kad se uslovi za privatno poslovanje budu promenili a zemlju počnu da vode malo sposobniji ljudi.
Dusan napisao:Pored egzistencije ima mnogo faktora, od toga kakvi su uslovi u kojima ces odgajati decu, kakav je sistem vrednosti pa do infrastrukture i nekog opsteg zivotnog standarda.
Sve ima svoje prednosti i mane. U Srbiji je problem samo novac dok na zapadu fali sve ostalo. Koja ti je realna prednost ako ti dete odrasta u hebenom multikulti okruženju? Nepismeni, bezobrazni, ne znaju jezik kako treba, niti žele da ga nauče i umesto da svi prihvate način života sredine u kojoj su došli, oni rade potpuno suprotno.
Poslednja izmena od Floyd u 29 Okt 2014, 20:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Dusan napisao:
Grujic napisao: Nije stereotip, čoveku je očigledno ovde sasvim ok tako da je ugao gledanja skroz drugačiji u odnosu na neke kojima je egzistencija motiv.
Odlaze i ljudi kojima egzistencija nije porblem u SRB. Pored egzistencije ima mnogo faktora, od toga kakvi su uslovi u kojima ces odgajati decu, kakav je sistem vrednosti pa do infrastrukture i nekog opsteg zivotnog standarda.
Istina, ali je poenta da je njemu ocigledno ovde dobro do daljnjeg.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Dusan napisao:
Rakhil napisao:Nije stereotip, u pravu covek; tamo promenis nesto na kolima tipa dupliras ince u felnama i mora atest, pizde analne :mrgreen:
To mora i u DE. :kezo:
to mora i u hrvatskoj :)
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

ADrei napisao:austrija/ nemacka je vec super za zivot
Zato je 350 hiljada nemaca na privremenom radu ovde :) Sa tolikim brojem, ubedljivo dominiraju među gastarbajterima.

Što se tvog stava tiče, apsolutno te razumem ;)
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Floyd napisao:
ftj napisao:Znaci vracas se? :)
Možda jednog dana kad se uslovi za privatno poslovanje budu promenili a zemlju počnu da vode malo sposobniji ljudi.
Blah, znaci nikad se ne vracas :)
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Floyd napisao:Sve ima svoje prednosti i mane. U Srbiji je problem samo novac dok na zapadu fali sve ostalo. Koja ti je realna prednost ako ti dete odrasta u hebenom multikulti okruženju? Nepismeni, bezobrazni, ne znaju jezik kako treba, niti žele da ga nauče i umesto da svi prihvate način života sredine u kojoj su došli, oni rade potpuno suprotno.
Kakav si rasista. :mrgreen: :kezo: Ti kada si isao u skolu bilo je drugacije nego sada. Kada se setim kakvo je drustvo bilo u srednjoj ne bih voleo da mi dete poprimi takve osobine. Gde je ko otisao, na koji splav, ko sta nosi, ko koji mobilni ima i ko koji auto vozi, manje vise se sve svodi na to.
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Re: Одг: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od dag81 »

Ma da CH je uredjena, ali zato kladionice rade na crno, prodaje se burek na crno...
Naravno Srbi.:mrgreen:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Paja napisao:
starac vujadin napisao:Evo kaže sada ministar da advokati nisu u pravu i forenzički je secirao spregu tajkuna i političara s advokatima koji imaju "štek" i ne moraju da rade. :)
Čuo sam da me Mišković plaća. Samo nije rekao gde da odem da podignem pare. :kezo:
U trećem dnevniku Selaković otkriva šta se krije iza tvog puta u Madrid. :kezo:
Širim haos!
Odgovori