Biciklizam
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Re: Biciklizam
Moze. Nikad nisam isao na tu stranu, a i vreme je da malo uzmem bajk. Nisam se posteno vozio vec neko vreme. Ubacim bajk u pikap i mirna Backa.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Meni se nekad "gadi" bajs zbog takvih i slicnih paljevina, pajsera, hipstera...
Verovatno je Srbija tu gde jeste, jer se ljudi pale na pogresne stvari.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Jel ste videli sto su iscrtali biciklisticku stazu u bulevaru oslobodjenja na potezu od autokomande do trosarine? Iscrtali su je u desnoj traci, u oba smera, i na rarskrsnicama obelezili crvenom bojom kako bi ljudi obracali paznju na bicikliste. Lepo od njih. 
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
aleksa napisao:Meni se nekad "gadi" bajs zbog takvih i slicnih paljevina, pajsera, hipstera...
Ne znam zasto ljudi misle ako neko vozi i zimi da je budala, paljevina hipster ili sta li vec. Ispada da su badale samo oni koji voze kad "mu vreme nije" . Isto "mozete reci" za one sto se brckaju u ledom okovanoj vodi ili trce ultra maraton po pustinji. Svako ima svoje zadovoljstvo u tome sto radi pa ne mojte iste i osudjivati u tome. Kam te lepe srece da imamo vise ovakvih koji se bave sportom bez razlike kakve su vremenske prilike, bila bi nam zdravija nacija telesno a i duhovno.nikaragva napisao:Verovatno je Srbija tu gde jeste, jer se ljudi pale na pogresne stvari.
Na zalost izgleda da nam je vaznije da gledamo tudje "zivote" na farmama, maldivima, velikom bratu i parovima.
Osim toga slika moze da kaze sledece. Covek vozi levom stranom dakle nije kod nas, ima ranac i fiksi bajk sto najverovatnije znaci da je iz kurirske sluzbe koja je recimo u Londonu dosta zastupljena na dva tocka. Dakle covek zaradjuje svoju dnevnicu ne bezeci i od ovakvog vremena.

Ni ja ne kapiram što nekom smeta vožnja bajsa zimi. Svaka čast ko ume i može.
Tapatalk
Tapatalk
@ sharance,
pogledaj ovo, nije lose bar po opisu, neko strucniji mozda zna nesto vise jel valja ili ne, svakako deluje prakticno
http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... gPGvM8nk_4
pogledaj ovo, nije lose bar po opisu, neko strucniji mozda zna nesto vise jel valja ili ne, svakako deluje prakticno
http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... gPGvM8nk_4
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
To je tecnost protiv izduvavanja gume, ne i protiv busenja, kako prodavac kaze. Rupa je tu gde jeste pa je pitanje koliko ce je sredstvo drzati pod kontrolom. Mozda zauvek, mada ne uliva poverenje. Plus taj limit od 3mm. Ista fora kao kod setova za reparaciju auto guma ili sredstava za probusene hladnjake. Marketing.
Mislim da je mehanicka zastita u vidu trake od nekog kompozitnog materijala br.1 za to, samo treba naci.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Mislim da je mehanicka zastita u vidu trake od nekog kompozitnog materijala br.1 za to, samo treba naci.
Pa kada dodju na red gume, onda uzeti one koje se teze buse. Jesu malo skuplje, ali ako cesto busis gume (kao ja
), onda se ja mislim isplati dati novac za njih.
Bacio sam letos dve unutrasnje gume i kupio druge dve, jer su toliko bile iskrpljene, da su izgledale kao nasi putevi, zakrpa preko zakrpe
Sada sam uzeo zadnju spoljasnju, koja kao ima neku zastitu, pa cemo videti. Do sada je nisam probusio
Bacio sam letos dve unutrasnje gume i kupio druge dve, jer su toliko bile iskrpljene, da su izgledale kao nasi putevi, zakrpa preko zakrpe
Sada sam uzeo zadnju spoljasnju, koja kao ima neku zastitu, pa cemo videti. Do sada je nisam probusio
najbolje definitivnoSloba napisao: Mislim da je mehanicka zastita u vidu trake od nekog kompozitnog materijala br.1 za to, samo treba naci.

Danas mali radovi na Raleigh, stavljeno novo sediste, kao i nove gume, takodje malo igranja sa polozajem rogova...
Nadam se da ce za vikend da padne neka test voznjica...
Bonus fotka ergela, ceka me dosta testova za vikend, nove lule, sedista, gume....

PS. Nabavio sam FAG lezejave za zadnju vintige glavu Hurret, taj tocak cu full da repariram, i da prepletem sa tabulara na klincer.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.