Ispod 400-500 evra teško. I to da ništa osim glave i dihtunga ne radiš, a sigurno treba još ponešto. Radio sam prošle godine na Chevrolet Sparku i pukao i više od togagarac napisao: 16 Mar 2025, 21:22 Mozete li mi reci koliko moze da kosta popravka ako motor mesa vodu i ulje.
Motor je Corsa 1.7di?
Koliko moze da kosta ruka a koliko materijal?
Sta se sve tu radi?
Servis - Razno
Re: Servis - Razno
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ima li u NS-u neki otpad za Citroen? Trebao bi mi retrovizor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Sta se desava kada auto nece da upali sa jednim kljucem, a sa drugim hoce? Vergla auto ali nece da upali.
Taj kljuc sa kojim auto nije hteo da upali otkljucava vrata sve normalno.
Taj kljuc sa kojim auto nije hteo da upali otkljucava vrata sve normalno.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Imobilajzer.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
-
Pokušano opet sa drugim ključem sa kojim je uvek palio i neće. Skinuta klema, vraćena i upalio je auto .
Da li je moguće da je taj ključ sa kojim neće da pali zaglupio bravu ili šta već?
Da li je moguće da je taj ključ sa kojim neće da pali zaglupio bravu ili šta već?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jel ima baterija u kljucu?
-
Nemam pojma, auto nije moj.
Nesto je zaglupelo cim je posle skidanja klema proradilo
Zdravo. Audi a4 all road 2017 2.0 190 hp. Kad se naglo ubrzava čuje se neki zvuk kao trr ili frrr teško opisati. Na laganom ubrznju se ne čuje. Na leru ne može da se repordukuje. Da li je neko imao takav problem i kako je rešio? Proverio sam auspuh tu je sve Ok.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Naleteh na još jedan slučaj kao moj. Izgleda da se dešava i drugima…
Dali su sve od sebe da i oni retki koji su kupili novu Alfu to izbace i iz najluđe ideje.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Nije samo to, ovo staklo napred, gde pišu brzine, obično ima 2-3 pukotin3, svaki restyle koji sam gledao ima.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Nisam do sad video da je to slučaj.
A vezano za @nidza komentar... Jeste to slučaj, ali zbog reputacije koja prati ovaj brend iz prošlosti. Mislim da kroz tu prizmu ne bi trebalo posmatrati Stelvio i Đuliju. Smatram da su veoma kvalitetni i pouzdani modeli, sa manje falinki nego neki izvikaniji brendovi. Al' jbg... Da su nastavili pravcem kojim su prvobitno krenuli, ne bih imao ništa protiv da nastavim da vozim Alfe.
A vezano za @nidza komentar... Jeste to slučaj, ali zbog reputacije koja prati ovaj brend iz prošlosti. Mislim da kroz tu prizmu ne bi trebalo posmatrati Stelvio i Đuliju. Smatram da su veoma kvalitetni i pouzdani modeli, sa manje falinki nego neki izvikaniji brendovi. Al' jbg... Da su nastavili pravcem kojim su prvobitno krenuli, ne bih imao ništa protiv da nastavim da vozim Alfe.
Zglob do točka promenjen i to je rešilo problem. Ako neko bude imao sličan problem. #frrr #trrr da olakša pretraguAnak1n napisao: 21 Mar 2025, 09:30 Zdravo. Audi a4 all road 2017 2.0 190 hp. Kad se naglo ubrzava čuje se neki zvuk kao trr ili frrr teško opisati. Na laganom ubrznju se ne čuje. Na leru ne može da se repordukuje. Da li je neko imao takav problem i kako je rešio? Proverio sam auspuh tu je sve Ok.
na letimičnom pregledu stanja ulja i motora generalno pred duži put /par hiljada km za mesec dana/ učinilo mi se da nema više antifriza. no kad sam otvorio vidim da ima ali da se nivo smanjio. iskreno bog sveti zna kad je to neko poslednji put pogledao, čini mi se da sam pre jedno 2-3 godine dolio do max linije /ili malo preko/ kada je nivo isto pao ispod minimuma. sad sećam se da je tada majstor prevrtao očima u fazonu čoveče ti si lud ali dobro, nije bilo neke drame od tada, auto se ne pregreva.
okrenuo sam fiat goran servis ovaj je bio zauzet ali mi je sekretarica /znam, haha/ rekla doli vodu ili antifriz i prati stanje, ako ne krene da troši - vozi, ako krene dođi kod nas.
motor je multijet 1.6 od 120KS, vozi se normalno.
verovatno je savet goranove sekretarice ispravan nego sam pod utiskom svega što sam čitao o krivljenju glave na jednoj generaciji priusa pa sad paranoišem.....
šta raditi?
okrenuo sam fiat goran servis ovaj je bio zauzet ali mi je sekretarica /znam, haha/ rekla doli vodu ili antifriz i prati stanje, ako ne krene da troši - vozi, ako krene dođi kod nas.
motor je multijet 1.6 od 120KS, vozi se normalno.
verovatno je savet goranove sekretarice ispravan nego sam pod utiskom svega što sam čitao o krivljenju glave na jednoj generaciji priusa pa sad paranoišem.....
šta raditi?