Nikako da se naviknem na njega. Iskljucim ga skoro svaki put ali eto nekad zaboravim i onda stanem npr. na sekund da propustim auto sa prvenstvom prolaza i on mi ugasi motor

Kod manuelnog je ok ali kod automatika sranje.
Ma nemoj? A sta si pisao prvih nedelju dana posedovanja BMW-a, dok sam ja zvucao ovako kako ti sada? "Mogu da kazem da start-stop sistem uopste ne radi toliko lose koliko sam zamisljao."Floyd napisao:Hebo ga ja i njega i onog ko ga izmisli
...a ljudi gledaju i misle se "gle ovaj kupio BMW, a gasi auto da stedi gorivo"Floyd napisao: ali me bas smara kad zastanem za delic sekunde (npr. uzimam kartu za parkiranje) a on mi ugasi auto![]()
...a ljudi gledaju i misle se "gle ovaj kupio BMW, a gasi auto da stedi gorivo"Texonja napisao:
Imas u tom pdfu bas kako mozes da ga iskljucis pri kratkim zaustavljanjima. Nesto kada auto potpuno stane stisnes jace kocu i onda popustis. Pronadji ako te ne mrzi.Floyd napisao:Jbg ja sam poreklom Bosanac pa mi treba vremena da skontam![]()
Meni stvarno nije problem sto on gasi auto na semaforu ali me bas smara kad zastanem za delic sekunde (npr. uzimam kartu za parkiranje) a on mi ugasi auto
Ti sa manuelnim nemas taj problem jer ces u toj situaciji i dalje drzati kvacilo tako da...
Day Walker napisao: Meni nije cilj da ustedim litar vec da dam svoj doprinos u ocuvanju zivotne sredine..