Suzuki SX4 S-Cross 2013
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Re: Suzuki SX4 2013
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:42
- Garaža: Suzuki SX 4, 1.5 16V; Fiat Punto 1.2 8V
S-Cross...baš je pro američki i zato mi se ne sviđa, mada ne bih protestovao da mi ga poklone. Po meni SX4 je najbolje zaokružen auto po ceni, kvalitetu, izgledu i praktičnosti. Posle njega par mesta prazno pa Ford Fusion.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Misha
Spolja preslikani Qashqai a enterijer slican kao u Swiftu. Ne svidja mi se prednja maska,tj grill a ostalo je ok. Sportage,Qashqai i ix35 svi su sada 16.-17.000e u osnovnom paketu,videcemo koja ce mu biti pocetna cena jer mu od toga zavisi trzisni uspeh. Mislim da ce tesko dostici popularanost kao sadasnji SX4.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:

Enterijer je ok, tu je pomak na bolje.
Posetite www.garaza.rs !
misha napisao:Spolja preslikani Qashqai

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Od napred mesavina crome i jos necega
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Slazem se sa Trojketom.. Ocekivao sam vise.. Unutrasnjost je korak napred
Brzine idu u H-a !!!

Qashqai.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Spolja gledano nista revolucionarno, reklo bi se vec negde vidjeno, nije ni cudo kada ga je Japanac dizajnirao, predhodna generacija je jz kuce Ital dizajn studija Djudjaro proiztekla, ali zato u odnosu na predhodnika iznutra gledano dosta je novina, za mnoge koji su na predhodniku zamerali zapreminu gepeka sada je ona 430l, novi sistem allgrip 4x4 tehnologije koju je Suzuki razvio itd. Videcemo da li ce ga biti na ovogodisnjem sajmu automobila 

- Misha
Upravo tako a kako vidim sada su konacno svi podizaci prozora osvetljeni,u ponudi je panoramski krov,pali se na dugme,tempomat je dostupan (nadam se za obe verzije) i 1.6 mjet motor. Ocekivao sam malo vise sto se dizajna tice,ovako izgleda kao kopija Qashqaija.BAJKER napisao: u odnosu na predhodnika iznutra gledano dosta je novina, za mnoge koji su na predhodniku zamerali zapreminu gepeka sada je ona 430l, novi sistem allgrip 4x4 tehnologije koju je Suzuki razvio itd.

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Po meni je ok spolja i iznutra, sigurno je da ce mu osnovna cena biti veca kao sto je to bilo i sa predhodnom verzijom kada se je pojavila ali se nadam kako bude bio na sredini exploatacionog dela produkcije da ce mu cena padati.