Da li vas zanimaju motocikli?
Re: Da li vas zanimaju motocikli?
Au zveri
http://www.youtube.com/watch?v=wYYiSqMh8hs
http://www.youtube.com/watch?v=wYYiSqMh8hs
Ja jutros provozao 2 tocka, a i 3, posle bas dosta vremena. Smrzo sam se, ali lepo bese. 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Koji je najkompaktniji maxi skuter, znaci najlaksi za voznju, da nije ogroman kao Burgman ili X9 ?
Nekako mi Nexus i X max izgledaju onako taman, jel ima neko iskustva?
Nekako mi Nexus i X max izgledaju onako taman, jel ima neko iskustva?
Piaggio MP3, nesto najbolje od skutera sto mozes da vozis, ako ti vec skuter treba
Siguran, praktican, doata gadgeta i jedno od bitnijih, puno prtljaznog prostora.
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ma gde to... ogroman je, a i skup, a nije ni skuter. 

Ja bih samo to uzimao od skutera, a u suprotnom bih motor pazario 
Naravno, ukusi se razlikuju, par drugara, a i devojka su mi rekli da prestanem da se drogiram kada sam ih pitao da li to da pazarim
Krenuo sam da se zanimam za njega zbog toga sto se vozi sa B kategorijom, a onda sam otkrio ozbiljne prednosti u odnosu na obicne skutere.
Sent from my Sony

Naravno, ukusi se razlikuju, par drugara, a i devojka su mi rekli da prestanem da se drogiram kada sam ih pitao da li to da pazarim

Krenuo sam da se zanimam za njega zbog toga sto se vozi sa B kategorijom, a onda sam otkrio ozbiljne prednosti u odnosu na obicne skutere.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Ne znam da li su ispravili rupu u zakonu, ali nije ni kaciga bila obavezna za njega...
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Koja je realna potrosnja goriva skutera od 50 kubika?
Oko 3 litre...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Zanimaju me.
Zanima me šta bi bilo najbolje za početnika. Par puta u životu sam vozio skuter i to je to. Hteo bih da upišem za A kategoriju. Gledam šta bi moglo da se uzme za 2 somića, pa me zanima od upućenih, robbie, ftj, i ko još vozi, šta gledati za početnika, neki Beverly 250 i tu kategoriju, ili nešto drugo. Inače želim jedan naked, kao Ducati Monster, Aprilu Tuono, Suzuki Bandit i slično, ali to mislim da nije za početnika jer su jaki motori.
Edit: Au al su ga zakomplikovali jbt http://www.autoskolapravo.com/kategorije/
Zanima me šta bi bilo najbolje za početnika. Par puta u životu sam vozio skuter i to je to. Hteo bih da upišem za A kategoriju. Gledam šta bi moglo da se uzme za 2 somića, pa me zanima od upućenih, robbie, ftj, i ko još vozi, šta gledati za početnika, neki Beverly 250 i tu kategoriju, ili nešto drugo. Inače želim jedan naked, kao Ducati Monster, Aprilu Tuono, Suzuki Bandit i slično, ali to mislim da nije za početnika jer su jaki motori.
Edit: Au al su ga zakomplikovali jbt http://www.autoskolapravo.com/kategorije/
Nakedi od cca 600 kubika su odlični za početnike. Maxi skuteri su po mom mišljenju glupost. Ne znam kako je tamo ali ovde prve dve godine ne smeš da voziš motor jači od 25 kw pa ih tako ograničene i prodaju. Možeš i R1 od 25 kw da kupiš 
Ja sam skoro za malo uzeo od druga BMW f800 r (lik ga kupio samo da nauči vožnju pa posle uzeo enduro f1200 gs) ali me nesto mrzi da polažem :/

Ja sam skoro za malo uzeo od druga BMW f800 r (lik ga kupio samo da nauči vožnju pa posle uzeo enduro f1200 gs) ali me nesto mrzi da polažem :/
- Uroš S.
I meni su maksi skuteri bezveze, za iste pare kod Beverly može da se uzme npr taj Bandit. Al opet, održavanje, registracija, još ne zna ništa da bih mogao da kažem i mislim išta. Samo razmišljam naglas.
Nisam znao da su oni dobri za početnike.
Nisam znao da su oni dobri za početnike.

Ili kawa er6n, vidim par za ~2500e, 2005-06.

- Uroš S.
Lep je i on, ima onaj iz Zaječara na oglasima, fino deluje. Mene više zanima sa aspekta održavanja, šta je jednostavnije i jeftinije, japanac, italijan, nešto treće.
Šta znači motor koji je prešao recimo 30.000km, jel to mnogo, nije, malo, šta se tu menja, ima li majstora pismenih, dostupnost delova za određene brendove. Džabe Ducati npr ako nemoš naći deo nigde.
Šta znači motor koji je prešao recimo 30.000km, jel to mnogo, nije, malo, šta se tu menja, ima li majstora pismenih, dostupnost delova za određene brendove. Džabe Ducati npr ako nemoš naći deo nigde.