Ti i dalje ne shvatas da 530d sa M vesanjem i 530d bez njega nemaju puno razlike u upravljivosti (osim na pisti). I jedan i drugi su jezivo precizni i upravljivi, a razlika u udobnosti je kao nebo i zemlja.
Koj' ti je djavo sa mojim X3? Kakve on ima veze?
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Bolje je da ovde nastavimo raspravu o bmw-u,tamo neka ostane za audija i naravno sva pitanja koja imate u vezi njega,slobodno pitajte
Pa,ne znam bas da li je mala razlika izmedju 535 i 530,dosta je jaciali opet,spreman sam da cujem sve vase argumente,naravno,jer se nadam da ste iskreni i da zelite da mi pomognete
Realno,za te pare,tesko da mogu da nadjem,bolji,lepsi i pouzdaniji auto od 5ice...
Aman, shvati da neko to voli. Kao sto neko voli zadnji pogon i uziva dok ga vozi.
To sto ti mislis da je voznja auta sa M paketom neudobna i mucenje je jedno, neko drugi misli drugacije. Ne mozes na osnovu jednog misljenja da ubedjujes nekoga da niposto ne uzima auto sa takvim vesanjem.
Drugar vozi BMW 320d karavan, M paket kompletan, 18ice felne. Vozim taj auto cesto, jeste tvrd ko djavo, ali nije neudoban.
Da vozim auto iskljucivo privatno, uzeo bih ga bez razmisljanja.
Od izgleda, do lezanja na putu apsolutno nema veze sa 320d sedan kojie je vozio pre toga.
Ja ga ne bih uzeo niposto i ne mogu da kazem coveku da kupi nesto za sta licno mislim da je teski promasaj (osim ako si 90% vremena na autoputu van Srbije). Ti mislis drugacije i on ima 1:1 , pa ako vas 10 kaze da je bolje uzeti M, onda je to 10:1
U cemu je problem?
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ako ti je odgovarao 2.0 tdi 530 će ti biti više bwgo dovoljan. Ja vozim 525 i meni recimo nedostaje snaga na velikim brzinama na auto putu. Ali generalno ne vozim često preko 180 jer mi je onda potrošnja dosta veća..
A kad bolje razmislim sad bih uzeo i 520, ali redizajn za koji smatram da bi zadovoljio isto ili jako slično kao 525, ali po manjoj ceni.
Onda nemoj da koncentrišeš potragu na jedan model nego gledaj oba pa koji prvi naiđe njega uzmi. Ali 535 teško da će da naiđe a da je ok. Ti koji su pristojni preko koštaju mnogo veće pare nego ovde što se prodaju.
Vise sam cuo slucajeva da iz BMW5 prelaze u Audija, ali dobro. kao sto rekose kolege forumasi, skupa rabota za tako nesto jer tvoj A6 deluje bas ocuvano, a da das 10ak hiljada + za neku razliku koja ti realno nije neopodna(koliko sam skontao manjak KS) mislim da nije resenje.
Ja sutra kad bih kupovao, verovatno tih uzeo BMW5 malo da promenim, ali BMWa samo 2-4 godine starog, to je neki moj trip. Dok kad bih uzimao 2005-2006. iskljucivo Audi, opet moj trip, verovatno zbog dostuponosti servvisa i delova.
Sport vesanje, slazem se za nase puteve nije bas prijatno, bar meni, navikao sam se, ali kad su poprecne neravnine(kao npr. put ZR-NS) bas zna da smara.Napred je OK, ali pozadi ne bih zeleo da me neko vozi na duzi put. Mislim da ne bih vise kupovao auto sa sport vesanjem, ili bih uzeo ali tu klasu A6, BMW5, A4 ili BMW3 nikako, jer kao sto sam x puta rekao to za mene nije pravi Audi ili BMW.
Na stranu izgled, koji ne moze da se poredi kad je auto spusteniji, ali za nase puteve tj. moje potrebe gde najmanje koristim autoput nije mi neophodan i prijatnije se osecam u malo udobnijem autu, iako ne volim ni lelujave.
Pazi,za ovog sada zelim da dam nekih 20 hiljada,ali bi on bio samo neka privremena opcija,tj. dok ne padne malo cena A7 ili CLS-u ,eventualno 535 F10.Tako da ne verujem da ce ovom bmw-u da padne drasticno cena u tih 2 godine(maksimalno). Daleko,od toga da Audi nije ocuvan i sve,ali ne bih ja ni uzimao drugacijeg bmw-a
Iskreno,ne znam koliko ti je pametno da rizikujes sa Twinturbo-om na 150-200.000km posto te kilometraze gledas...
Tu ce svaki kvar da te osine kao keva kada jedes iz lonca
Ako hoces kvalitet,E320 CDI,ako hoces performanse,535D,ali racunaj da moze da te osine po dzepu...
Najpametnija kupovina je E320 CDI 4matic,a najgotivnija je 535d,oni primerci koje smo pominjali ranije...
Ni jednom ne fali snaga,i 530d i 320 CDI mogu lepo da se cipuju,ako bas za tim budes imao potrebe,za 320 CDI iz prve ruke znam da trpi chip bez ikakvih problema...
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Samo neka zameni runflat gume, vec je tu drasticna razlika
Mada se nikako ne bi slozio da se auto priblizno ponasa sa m-oslanjanjem i bez njega ali da ne ulazimo u diskusiju.
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji
Texonja napisao:Ja ga ne bih uzeo niposto i ne mogu da kazem coveku da kupi nesto za sta licno mislim da je teski promasaj (osim ako si 90% vremena na autoputu van Srbije). Ti mislis drugacije i on ima 1:1 , pa ako vas 10 kaze da je bolje uzeti M, onda je to 10:1
U cemu je problem?
pa nema problema, osim sto tvrdis da se auto sa M vesanjem vozi kao da nema amortizere, a s druge strane da je lezanje, tj ponasanje auta sa i bez M vesanja isto, tj da je razlika minimalna.