nikolino napisao:Ja sam visok 196cm i tezak 123kg i mali mi je spisak automobila koji mogu da vozim. SX4 je auto u koji najlakse ulazim. Kada podesim na minimum prostora za voznju, mogu da sednem i pozadi. Udaram kolenima u sediste i vrata, ali opet racunam na to da i ako sedne neko moje visine, da ce sesti napred, a pozadi neko manji.
Slazem,bas zato ne treba da se slepo vezujes za segment vozila (kao Milojko) nego ponudu prostora u kabini,kao i poziciju za volanom. Moja supruga vozi Alfu 147 koja je segment vise od SX4 a nema nista bolju ponudu prostora u kabini,niti gepek.
Ja sam pricao za atmo motore.Delija napisao:Moze 1.4 da bude i turbo sa 170 "konja"

Upravo tako.nikolino napisao:Mada neki modeli B segmenta su bliski nekima iz C i po kilazi i po gabaritu, tako da u svakom slucaju valja ici na 1.6. Za B segment mozda i da prodje 1.4.
 Zbog tvojih gabaritia predlazem da probas Yetija,ponuda prostora u kabini,kao i pozicija za volanom je odlicna.
  Zbog tvojih gabaritia predlazem da probas Yetija,ponuda prostora u kabini,kao i pozicija za volanom je odlicna.Mana je sto za 13000e ne dobijas bocne air bagove,ESP i 4WD. 1.2 TSI ne bi trebao da pravi probleme kao nekada.
Najbitnije od svega je da obavezno obavis test voznju modela koji su ti favoriti,da ne prodjes kao pojedinci sa foruma.

ako je nešto izostavljeno u prvobitnoj poruci (izmena je moguća 30 minuta od prvobitnog  slanja poruke). Slanjem više odgovora zaredom tema se razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponašanja pogledati
 ako je nešto izostavljeno u prvobitnoj poruci (izmena je moguća 30 minuta od prvobitnog  slanja poruke). Slanjem više odgovora zaredom tema se razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponašanja pogledati