Kupovina mercedes G klase - misljenje?
Re: Kupovina mercedes G klase - misljenje?
Dajte link.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Žali bože para i vremena...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Kupovina mercedes G klase - misljenje?
Ne bih se slozio. Volim da vidim kada neko radi pedantno nesto, a neprocenjivo je kada se napravi od nicega nesto i jos svojom rukama.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pa ono, aftermarket far od Golfa 1 iz Turske na G klasu a ispod neki led modul da liči na novi model. Ne ide to tako, bar ja to ne vidim tako.
Dag kapiram na šta misliš, ali to što je u nešto uloženo mnogo ne znači da to išta vredi. Recimo imaš Golf 1 TAS, i Golf 1 GTI, za oba ti treba isto para da ih središ, da ih nabaviš te košta zanemarljivo različito, a vrednost rezultata će se razlikovati nekoliko puta, možda čak i pet-šest. Podrazumeva se da si sve radio profi i uzimao OEM delove.
Dag kapiram na šta misliš, ali to što je u nešto uloženo mnogo ne znači da to išta vredi. Recimo imaš Golf 1 TAS, i Golf 1 GTI, za oba ti treba isto para da ih središ, da ih nabaviš te košta zanemarljivo različito, a vrednost rezultata će se razlikovati nekoliko puta, možda čak i pet-šest. Podrazumeva se da si sve radio profi i uzimao OEM delove.
Ovo je jos i dobro, kako obicno ovakvi i slicni projekti zavrse kod nas. 

Uros, +1
Celu pricu je izvadio malo originalni enterijer, da je ostao onaj pokusaj ML-a........ ali i dalje ce da ubaci mrtvi 2.5 motor iz devedesetih... Preko dve tone tesko da ce da ide sa 150 konja...
Iskreno i ne vidim sta je toliko vau u celom projektu. Za sad je uzeo original enterijer, sto je
, i napravio par plastikica od fiberglasa.
Farbanje je pitanje kako je odradjeno, a ni motor koji se ubacuje nije nista vau.
Ne znam za koliko je mogao da nabavi enterijer, ali ostatak delova nije zahtevan bio ni finansijski..
edit: da ne ispadnem hejter, svaka cast za ono sto je zapoceo, samo mi se ne svidja egzekucija. Doduse, da je radio sve kako treba, izaslo bi ga jeftinije da doplati za original novi model
Celu pricu je izvadio malo originalni enterijer, da je ostao onaj pokusaj ML-a........ ali i dalje ce da ubaci mrtvi 2.5 motor iz devedesetih... Preko dve tone tesko da ce da ide sa 150 konja...
Iskreno i ne vidim sta je toliko vau u celom projektu. Za sad je uzeo original enterijer, sto je

Farbanje je pitanje kako je odradjeno, a ni motor koji se ubacuje nije nista vau.
Ne znam za koliko je mogao da nabavi enterijer, ali ostatak delova nije zahtevan bio ni finansijski..
edit: da ne ispadnem hejter, svaka cast za ono sto je zapoceo, samo mi se ne svidja egzekucija. Doduse, da je radio sve kako treba, izaslo bi ga jeftinije da doplati za original novi model
Ako je to motor kao u staroj C klasi 250TD od 150 ks, mogu reci da nimalo nije mrtav. Auto (terenac) od 2 tone nece napraviti na trkaca, ali ce ga svakako nositi bez problema.
Napisao je u jednom trenutku koliko je uložio novca, čini mi se 12k - 14k, što nije malo uopšte kao suma. OEM i original MB delovi bi bili ko zna koliko...
I dalje ne kapiram kakve veze kupovina G klase ima veze sa tim projektom koji traje 3 godine i zasto se na njega ceka, kada je lik rekao da nece da ga prodaje, a i da hoce, sigurno ga ne bi dao za 9 soma?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Baš tako.WEST 014 napisao:Ako je to motor kao u staroj C klasi 250TD od 150 ks, mogu reci da nimalo nije mrtav. Auto (terenac) od 2 tone nece napraviti na trkaca, ali ce ga svakako nositi bez problema.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Dok se vi raspravljate,čovek već kupio ARO na Najlonu.

Xepoj87 napisao:I dalje ne kapiram kakve veze kupovina G klase ima veze sa tim projektom koji traje 3 godine i zasto se na njega ceka, kada je lik rekao da nece da ga prodaje, a i da hoce, sigurno ga ne bi dao za 9 soma?
Sent from my Sony
Ima, jer je projekat zavrsen skoro i videce se rezultati brzine koje moze da postigne taj motor, a ocekuje se i manja potrosnja..
NexT napisao:Uros, +1
Iskreno i ne vidim sta je toliko vau u celom projektu. Za sad je uzeo original enterijer, sto je, i napravio par plastikica od fiberglasa.
Nikako ga ne bi izaslo ni malo skluplje, a kamoli jeftinije da je doplatio za original novi model..2004. godiste tog modela se krece od 30,000e