Vežbanje, dijete, teretana...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Koja je razlika da li je na pesnicama ili nije? Isti djavo, jedino sto je na pesnicama zbog zglobova lakse raditi kose sklekove.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Mene bole zglobovi pa moram na pesnaje, lakse je
Sent from my ZTE-SKATE
Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Pazi tetive i zglobovi bole privremeno. Ali moras bax malo da.razgibavas tetive. Pa ce ti biti lakse. Zato sam ja uzeo one sklekere jer je sa njima malo tezi rad. I vezbaj na njima. Oni su oko 1000 kinti metalni.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
- Delija
- Kontakt:
Ako radis na sakama oslonac treba da bude na spoljnim delovima saka (sa strane gde je mali prst) - tu su najjace.
Mene vrlo malo zezaju tetive/ligamenti oko lakta kad krenem prvu seriju zgibova. Cim se malo zagrejem prestane. Bilo je ozbiljnije kad sam radio zgibove 3 puta dnevno
Mene vrlo malo zezaju tetive/ligamenti oko lakta kad krenem prvu seriju zgibova. Cim se malo zagrejem prestane. Bilo je ozbiljnije kad sam radio zgibove 3 puta dnevno

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Lakse valjda?sebekkg napisao:Zato sam ja uzeo one sklekere jer je sa njima malo tezi rad. I vezbaj na njima. Oni su oko 1000 kinti metalni.
Probaj. Ja sam sam dosta ojacao sa njima pa mi je rad klasicnih na pesnicama ili dlanovima bio laksi.
Mozda je malo teze za misice, ali je lakse po zglobove.
To da. Ali nateras sebe. Odradis jednu seriju na sklekerima pa onda jednu seriju ili dve na dlanovima i rasteze se polako svaka tetiva. Posle par dana bude lakse. Ja nisam prvo mogao seriju celo da odradim. Posle 10 dana mogao sam opusteno.
Sta mislite o full body treninzima?
Radi li neko?
Radi li neko?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Delija
- Kontakt:
Odlicno!
Provalio sam jednu "novu" vezbu, tacnije modifikaciju one koju radim skoro svaki dan i dobio sam dobranu upalu posle mnogo vremena - ledja, ramena, grudi, triceps...
Da pomenem da vezbam bukvalno svaki dan poslednjih godinu i po dana i upalu sam poslednji put dobio pre nekih 9 meseci kada sam konacno razvalio okvir vrata i namontirao sipku za zgibove
Od tada 2 puta u 3 dana radim zgibove, a ovo me je ipak lepo razvalilo...
"L" Pull Ups - stvarno fenomenalna vezba, pogotovo za moje proporcije (visina, tezina, duzina nogu...)
http://www.youtube.com/watch?v=Pid08PGkdFQ
Preporuka svima koji nisu probali...
p.s. Jos je bolje kada se odradi posle pomenutih 45 minuta odvaljivanja trbusnjaka i onog poslednjeg plank-a od 7-8 minuta

Provalio sam jednu "novu" vezbu, tacnije modifikaciju one koju radim skoro svaki dan i dobio sam dobranu upalu posle mnogo vremena - ledja, ramena, grudi, triceps...

"L" Pull Ups - stvarno fenomenalna vezba, pogotovo za moje proporcije (visina, tezina, duzina nogu...)
http://www.youtube.com/watch?v=Pid08PGkdFQ
Preporuka svima koji nisu probali...
p.s. Jos je bolje kada se odradi posle pomenutih 45 minuta odvaljivanja trbusnjaka i onog poslednjeg plank-a od 7-8 minuta

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja se ponovo ozbiljno bacio na vezbanje i koliko se samo bolje osecam. Popravio ishranu koliko god mogu. Nisam casu koka kole popio 5 nedelja. Slatkise maksimalno smanjio, junk food prakticno ne jedem. Juce sam kupio Whey + dex.