Evo svezih novosti, auto vec par dana radi kao sat. Padale su ove velike kise i za sada vise nisam imao problema sa strujom. One rupe na kolima sto su busene kada se pralo sam premazao sa epoxy repair. Namestena je nova instrument tabla ali je i dalje van funkcije jedino radi pokazivanje vremena ostalo je sve mrtvo, tablu sam sam zamenio i cuo sam se sa elektronicarem treba valjada da je upari sa body kompjuterom. Jos jedna stvar koja me nervira a ne radi je sirena probao sam je direktno sa akumulatora i radi nije crkla ali sa volana nece da radi. Namestio sam i zadnje stopaljke i sad rade bez problema. Morao sam svaki kontakt da smirglam naprskano kontakt sprejom i vise ne baguje, zeder brava mi je pravila problem nije htela da zakljucava volan ispreskana je unutra sa WD-om tako da sam i taj problem resio ostalo mi da stavim jos novi relej za zeder kao zastitu da ne mogu da alnasujem kad je brava zakljucana.
Nikako da nadjem centralu za servo i tapacire. Danas sam porucio preko win wina ovaj radio za kola
http://www.winwin.rs/auto-player-kenwoo ... 75487.html
Tako da cu muziku namestiti u cetvrtak.
Ostaje mi servo stalno sam u kontaktu sa majstorom jurimo centralu i tapaciri. Da auto konacno sklopim celog unutra i oteram na dubinsko pranje.
Oteram auto kod gorana u Zemun uradim mali servis i zamenu ulja u mnjeacu poklon od FLCS-a i zamenim ulje u kocnicama.
U cetvrtak da ubacim muziku i relej od zedera.
Ostao mi elektronicar duzan da mi sa mog bodija prelemi neki cip na body koji mi je montirao na kola, upari instrument tablu i kodira dizne za novi ECU, mada auto u zadnje vreme bas mirno radi.
I da namestim sirenu i to bi bilo to.
Airbegovi ce cekati sledecu godinu.
Generalno auto je u voznom stanju i jos jedna stvar koja me nervira je sto sam zanemario bajs od kako sam dobio auto nazad
Pitanje jedno za Paju ili ko je vadio elektroniku napolje. Imao sam onu kinesku centralu za centralno zakljucavanje ona crna mala kutijica ostao je dzek kupio bih istu takvu centralu jedino me interesuje dali su zice i dalje povezane? Hocu da kupim istu centralu i samo da je ubodem u vec postojeci dzek.
Nadam se da cu servo uraditi do 8. avgusta jer hocu da uzmem bolovanje i odem sa svojom porodicom na zasluzeni odmor. Posto smo od mora ove godine odustali icicemo u Soko Banju na 10 dana samo vise da pobegnemo i da se bar malo odmorimo jer nas u Septembru ceka veliko sredjivanje kuce.