Servis - Razno

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Odgovori
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Re: Servis - Razno

Post od Geza »

Dovedeš klince iz komšiluka, prevrnuće ti stan za 10 minuta.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

:kezo:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ne znam da li mogu da hvataju oni kineski detektori skrivenih uredjaja, kamera i to?
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

pedja napisao: 23 Avg 2025, 11:49 Ne mogu da nađem rezervnu ključ karticu za Scenica. Negde je u stanu, najverovatnije.

E sad, BT sken (mob app) je ne nalazi. Ne znam ni koja je tehnologija. Otprilike neki RFID 433.92Mhz, ili tako nešto.

Saznao sam cenu nove, to mi nije opcija :D Za sada samo ovlašćeni to radi, tj naručuje iz Francuske, a to traje više nego što ja imam vremena.

Ima li ko neku ideju, osim da nastavim da pretresam stan, što ću svakako uraditi?

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
https://a.aliexpress.com/_opcZdgf
Ne znam kako radi u praksi. Na eBayu i Amazonu su 20-30€, ali ono što sam video, barem na oko, izgleda ozbiljnije.
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

^Za to je kasno, već je izgubljen, mogu da zviždim do besvesti :D

Dobra stvar je da je ključ negde "na sigurnom", što je definitivno potvrđeno...
Geza napisao:Dovedeš klince iz komšiluka, prevrnuće ti stan za 10 minuta.
E, bar da se smejem, na svu muku.

Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Problem sa Gorenje SensoCare veš mašinom.
Mesecima je slab pritisak na vodovodu i restrikcije su. Kad ima vode, pritisak je slab i mašina skoro uvek izbaci grešku E3 u nekoj fazi programa. I onda mora iznova, pa opet neki kraći program dok nekada istera do kraja.
Google kaže da je E3 baš greška za nedostatak vode.
Skidao sam dolazno crevo u nadi da je zapušena mrežica. Nije. Ali sam uočio da je rupa kroz koju voda ulazi najviše 4mm prečnika, dakle jako mala. I pretpostavljam da mašina ne želi da čeka dok voda naiđe jer je pritisak slabiji. Kad odvrnem slavinu, voda teče i više nego dovoljno.
E sad, šta mislite, da uzmem burgiju i proširim rupu na ulaznom delu mašine? Da li ću nekad ( kad se pritisak normalizuje) morati da pravim neki reducir i vratim rupu na staro, ili bi to radilo kako treba i posle?
Nemam trenutno bolju ideju ali moram da uradim nešto. Ovako je nepodnošljivo, a kraj problema sa vodosnabdevanjem nije ni na vidiku.
Dok ovo kucam, pada mi ideja da kasnije ako bude trebalo malo zavrnem ventil i tako usporim protok ako bude moralo zbog proširene rupe. Šta mislite?
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Je l mašina u garanciji? To je samo sada problem?

Sestra je imala problem, sa novom Gorenje mašinom, deluje mi da je slična greška u pitanju, dva puta je dobijala novu mašinu, a uzela je Gorenje zato što su je ubedili, samo za njih ima servisere...hvala Bogu, odmah je i iskoristila te servisere.

Koliko sam ja ukapirao, ukoliko je mašina relativno nova, dosta je Gorenje feleričan i dobro je izbegavati ih.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Čuo sam za više problema sa novim Gorenje mašinama. Ja sam imao problem pre par godina, u prošlom stanu. Kolega je dve nove vratio, dok nije promenio brend. Prijateljima cepala veš...

Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Nije nova, ima oko 10 godina. Od problema, dva puta sam menjao ležajeve bubnja i semeringe ali to sam samostalno menjao i jeftino je, samo ima mnogo posla. Rasturanje u šraf bukvalno. Osim toga, nula problema.
Odgovori