Neko je ovde preporucivao neko sredstvo za skidanje fleka iz enterijera, pre sve sa sedista i neba i sada ne mogu da nadjem taj post. Seca li se ko? Ili imate li neku preporuku?
Gledao sat ladno znam vlasnika titanijuma sudirao arhitekturu kod nas drzao mu konstrukcije
Bio je vredan student ne secam se da li je zavrsio..
Ali secam se da se bavio alpinizmom angazovao ga par puta za izolacije na krovu dobro mu to islo... imao svu opremu zeznut posao bio
Radolsav alpinista mi u imeniku bio...
Otkud on u bg i u poliranju nemam pojma mislio al ovaj lici na radolava
Bio je temeljan verujem da je i takav i u ovom poslu
@ftj
Juče sam malo lickao auto, evo nekih slika od juče, slikao sam na kraju, kada je već pao mrak...a danas sam skroz zaboravio, a i skroz mi bile pukle ruke, tako da sam na rukama imao neku kremu.
Sve u svemu, očistiću opet volan, pa slikati po danu, a i uzeti Pasata kao zamorče...jbg, moram da te ubedim da ovo sredstvo ne skida godine i godine bureka sa sirom.
Za Sinišu ne ali znam puno ljudi koji su radili kod njega i nisam našao da je neko nezadovoljan. Lično iskustvo imam sa car wrapping team iz bg, meni su super odradili kao i kutiji zaštitnu foliju na cooperu, možeš i kod njih ako ti nije cim do bg-a.