Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Ja sam iz ove teme naucio sledece: kad si gladan u gradu, zoves Heroja, das mu koordinate i sta volis da jedes, i dobijes tailor made preporuku gde ici i sta naruciti
A kod onog dede Mileta,sto su ga hvalili na netu i tv ?Cini mi se da je ulica Takovska.
Dobre pljeke
Promenio se nesto Heroj,jeo je od priloga samo kupus bez lepinje poslednji put ? I pio vodu ?Rakhil napisao:Ja sam iz ove teme naucio sledece: kad si gladan u gradu, zoves Heroja, das mu koordinate i sta volis da jedes, i dobijes tailor made preporuku gde ici i sta naruciti
Brinem se za njega.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Da, u Cevapu takodje imaju super punjeno belo, vesalicu i ne secam se sta jos velike porcije.
Kuzmanovicu, trazi kako da ti naprave, ljuto ili ne
Nego sam mislio da de udaljis, jer o rostilju dajes utisak na osnovu belog mesa i kackavalja...pa da ga 'ebem bas 
Elem, vratih se sada sa bubnja, odvrnuo sam kobaju i vesalicu iz onog kazana, uffff !
Iva u Zarkovu je ok, ako se ne varam, imaju dosta velike neke pljedze, mislim da sam cepao neke punjene i sa susamom, mislim da su oni prvi imali pljedzu sa susamom...
Pajo, to o cemu ti pricas je matori u Takovskoj, nekada je bio kod drvne u Cara Dusana, samo pljedze sto radi, verovatno i sam znas za njega, najbolja clean pljeka.
Sis cevap takodje ne menja kvalitet vec 12,13 godina, koliko ja jedem tamo.
Jbt, sada kapiram da sam jeo u manje, vise, svvakom rostilju koji se spomene ovde...
Edit:sada videh jos komentarra... Rakhile, tako nekako
Tapatok za Vindovz
Kuzmanovicu, trazi kako da ti naprave, ljuto ili ne

Elem, vratih se sada sa bubnja, odvrnuo sam kobaju i vesalicu iz onog kazana, uffff !
Iva u Zarkovu je ok, ako se ne varam, imaju dosta velike neke pljedze, mislim da sam cepao neke punjene i sa susamom, mislim da su oni prvi imali pljedzu sa susamom...
Pajo, to o cemu ti pricas je matori u Takovskoj, nekada je bio kod drvne u Cara Dusana, samo pljedze sto radi, verovatno i sam znas za njega, najbolja clean pljeka.
Sis cevap takodje ne menja kvalitet vec 12,13 godina, koliko ja jedem tamo.
Jbt, sada kapiram da sam jeo u manje, vise, svvakom rostilju koji se spomene ovde...

Edit:sada videh jos komentarra... Rakhile, tako nekako

Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Duff na autokomandi je fenomenalan.
Palacinke u Glumcu top!
Palacinke u Glumcu top!
Dobra sisa zlata vredi.
*ebes mi sve , ti ces u 2015 ovako da se merisXepoj87 napisao: Elem, vratih se sada sa bubnja, odvrnuo sam kobaju i vesalicu iz onog kazana, uffff !

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
A na to si mislio
ma samo sam rekao sta najcesce jedem, ne znaci da nisam probao i rostilj
a i tema nije rostilj nego dobra hrana 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jeste, dugo je bio poslednjih vise godina je preko puta.Paja napisao:Grujiću to onaj što je nekada davno bio u školskom dvorištu?
Kad pomenuste cevap, meni je tamo zanimljiva bum pljeskavica
Palacinke u glumcu su krs, predebelo testo i preterano mnogo priloga, smuci mi se palacinka.Comi napisao:Duff na autokomandi je fenomenalan.
Palacinke u Glumcu top!
Mislum, ok je da bude priloga, ali ne da mi stave pola kantice nutele u palacinku...
Jedno pitanje:
Znam za jedan restoran iznad hipodroma sa prelepim pogledom koji puca na most na Adi itd...jako lepo izgleda.
Ako neko zna kako sd zove i na koji restoran mislim, molio bih za uputstvo kako da dodjem do tamo iz pravca NBG preko mosta na Adi? Isao bih sutra malo tamo.
Heroj, predebelo testo??? Auuu, u kom jedes? 'Pravom' glumcu 'pod nagibom' ili onom na uglu sa Francuskom?
Ala kako debele majku mu? Bas bas tanko testo, ukusne kombinacije...posebno slane...top top.
Znam za jedan restoran iznad hipodroma sa prelepim pogledom koji puca na most na Adi itd...jako lepo izgleda.
Ako neko zna kako sd zove i na koji restoran mislim, molio bih za uputstvo kako da dodjem do tamo iz pravca NBG preko mosta na Adi? Isao bih sutra malo tamo.
Heroj, predebelo testo??? Auuu, u kom jedes? 'Pravom' glumcu 'pod nagibom' ili onom na uglu sa Francuskom?
Ala kako debele majku mu? Bas bas tanko testo, ukusne kombinacije...posebno slane...top top.
Dobra sisa zlata vredi.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa jeste debelo, specificne su u glumcu, ne svidjaju se svakome
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Comi da nije Careva Ćuprija? Doduše sedeo sam unutra i bio je mrak pa se ne sećam da li se vidi most. Znam da je tu. Ako baš puca pogled može biti i Aleksandar.
Ne znam Urose ni ime...aman nista.
Otici cu u oba, trebalo bi da su blizu.
Otici cu u oba, trebalo bi da su blizu.
Dobra sisa zlata vredi.
Jeste Careva Cuprija, bio sam par puta, fina klopa. A jeo sam i u nekom bas na hipodromu, preko drugara, neka fora banka ili slicno, ono fazon, 1kg rostilja za 400 djunti 
Ne znam da li uopste moze da se dodje sa Nvg ili moras da produzis gore do senjaka, pa da se spustis...
Comi, jeo ranije u starom, pa i sada u novom, lepse da se sedne, isti kurton, bas preterane palacinke
Nije im losa ona petica slana 
Tapatok za Vindovz

Ne znam da li uopste moze da se dodje sa Nvg ili moras da produzis gore do senjaka, pa da se spustis...
Comi, jeo ranije u starom, pa i sada u novom, lepse da se sedne, isti kurton, bas preterane palacinke

Tapatok za Vindovz
Poslednja izmena od Xepoj87 u 15 Nov 2014, 12:05, izmenjeno 1 put ukupno.