TV - Audio - Video - bela tehnika
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
U Srbiji moji imaju Sony Bravia iz 2016. i može normalno da se gledaju programi, ali Youtube i to više ne može, prespor je. Ovde imam takođe Sony Bravia iz 2020. i radi 90% kao prvog dana.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Verovatno može ali da osediš dok se aplikacija učita... Ali kada se učita - radi... bar je tako kod mene (a još stariji tv).
Ja imam sony braviu iz 2016. i zaista je u jednom trenutku postala toliko spora da nije mogla normalno da se koristi. Onda sam nasao po netu nacin kako da se iskljuci razni bloatware koji se ucitva pri podizanju televizora i sad jutub i netflix rade sasvim prihvatljivo. Tj. radile su i pre toga kako treba al je trebalo sto godina da ih ukljucis a sad je i to ok.
Ja imam panasonic plazmu iz 2012. ili 2013. i što se smart opcija tiče odavno je neupotrebljiva (mada slabo sam ih i koristio).
-
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02
Kvalitetan TV Box je odlično rešenje, bez obzira na to koji OS ima TV.
Na LG-ju iz 2020. godine i dalje koristim aplikacije na TV-u, na drugom LG-ju iz 2013. godine to nije moguće, pa koristim TV box za Netflix, HBO,...
Na LG-ju iz 2020. godine i dalje koristim aplikacije na TV-u, na drugom LG-ju iz 2013. godine to nije moguće, pa koristim TV box za Netflix, HBO,...