Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Za sta je to testiranje? Koji su kriterijumi za bodovanje?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Iggy onda je to ok vreme
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Verovatno za KPD-om? 

- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Pa testiranje ima veze sa kp Domom, samo toliko mogu da kazem 
@acu
kriterijumi po godinama ali za obicne smrtnike a ne za atlete poput tebe

@acu
kriterijumi po godinama ali za obicne smrtnike a ne za atlete poput tebe

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
U teretanu sam krenuo prvi put u IV srednje. Vezbao sam u kontinuitetu desetak godina, tada sam i vozio biciklu, trcao, plivao. Onda sam se ozenio, zaposlio, dobio decu, usvinjio se. Poslednje najmanje 2 godine nacin zivota mi je bio kriminalno los u smislu aktivnosti (koje nisam imao), u poslednje vreme sam cak pomalo i pusio. I u tom periodu sam pokusavao da se vratim na pravi put ali nisam mogao.AcaKayak napisao:Ogi, koji ti je cilj u teretani?
Uskoro ce dva meseca kako sam ponovo poceo da vezbam i to radim sa entuzijazmom kao kada sam imao 18 godina. Drzi me to i dalje. Kupio sam multivitaminski kompleks, whey protein, dekstrozu i gruvam. Cigarete sam batalio u potpunosti (mada nikada nisam bio pravi pusac), koka kolu koju sam pio najmanje limenku dnevno, neretko i litar, nisam popio od kako sam krenuo ni mililitar. Ne narucujem picu vise kao pre barem jednom mesecno. Ne jedem mnogo slatkise, jos uvek po malo varam, nekada imam strasnu potrebu ali sam mnogo smanjio. Ne jedem kasno uvece. Vezbam. Ujutru pravim sejkove sa ovsenim pahuljicama i proteinom (kada vezbam prethodno vece) a kada ne vezbam onda ubacim ovsene, kasiku mlevene plazme, malo neskvika, bananu ponekada i to popijem sa mlekom. PWM obavezno ide sa vodom, dekstroza, WHEY i dodam supenu kasiku surutke u prahu.
Hocu da kazem, cilj mi je samo da vezbam najbolje i najteze sto mogu, da se hranim sto zdravije, izgled ce doci sam po sebi.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kriza srednjih godina 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
-
- Banned
Realno, nije da nije. 

Pa super ti je to, svaka cast 
Ja sam primetio na sebi da sto duze nesto ne uzimam, manje mi se trazi. Recimo cokoladu pojedem jednom u dva meseca, i to ako je vidim negde pa da je pojedem. Kao dete sam se ubijao od cipsa, njega nisam jeo godinama, sada mi se malo i gadi. Za Novu Godinu sam se malo opustio i nabacio 2-3kg iz slatkisa i grickalica (sezona mi pocinje tek krajem aprila pa mi nije problem) i posle mi se svasta jelo, ali evo vec desetak dana pazim sta radim i vec mi je super

Ja sam primetio na sebi da sto duze nesto ne uzimam, manje mi se trazi. Recimo cokoladu pojedem jednom u dva meseca, i to ako je vidim negde pa da je pojedem. Kao dete sam se ubijao od cipsa, njega nisam jeo godinama, sada mi se malo i gadi. Za Novu Godinu sam se malo opustio i nabacio 2-3kg iz slatkisa i grickalica (sezona mi pocinje tek krajem aprila pa mi nije problem) i posle mi se svasta jelo, ali evo vec desetak dana pazim sta radim i vec mi je super

-
- Banned
Pa hvala.
Vidi, zaboravio sam da kazem najvaznije a to je da sam vec u godinama kada je fizicka aktivnost uzasno vazna ne zbog izgleda ili ne znam ja cega vec, nego samo zbog ZDRAVLJA ! U stvari, najvise sam poceo ponovo da vezbam zbog zdravlja. Toliko sam se lose hranio i ponasao da sam mislio da cu umreti. Jos sam hipohonder. Bukvalno popusim cigaretu i mislim da cu dobiti rak pluca.
Sada se osecam vrh, evo malopre sam dosao iz teretane, istusirao se i seo za komp, pun sam snage i super se osecam.

Vidi, zaboravio sam da kazem najvaznije a to je da sam vec u godinama kada je fizicka aktivnost uzasno vazna ne zbog izgleda ili ne znam ja cega vec, nego samo zbog ZDRAVLJA ! U stvari, najvise sam poceo ponovo da vezbam zbog zdravlja. Toliko sam se lose hranio i ponasao da sam mislio da cu umreti. Jos sam hipohonder. Bukvalno popusim cigaretu i mislim da cu dobiti rak pluca.

Sada se osecam vrh, evo malopre sam dosao iz teretane, istusirao se i seo za komp, pun sam snage i super se osecam.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
A što stavljaš kašiku surutke u Whey? Ne ide preko leba pogače 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Ogi,2 godine nisi imao "aktivnosti"? Pa ne valja ti to bre,dobro je da si se vratio u igru 
Sent from my HTC One using Tapatalk

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
idemo bubreziiiOgi napisao:dekstroza, WHEY i dodam supenu kasiku surutke u prahu.

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Haha, hipohondirena tikvaOgi napisao:Pa hvala.![]()
Vidi, zaboravio sam da kazem najvaznije a to je da sam vec u godinama kada je fizicka aktivnost uzasno vazna ne zbog izgleda ili ne znam ja cega vec, nego samo zbog ZDRAVLJA ! U stvari, najvise sam poceo ponovo da vezbam zbog zdravlja. Toliko sam se lose hranio i ponasao da sam mislio da cu umreti. Jos sam hipohonder. Bukvalno popusim cigaretu i mislim da cu dobiti rak pluca.![]()

Odlično Ogi, svaka čast, ja se za par meseci vraćam u igru, bajs i šipke, ubi me sedenje poslednjih godinu dana.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Dragane, ne smemo više Gandijevom. Urke će opet da gura kontejnere. 

Širim haos!
Cuo sam da se od tih proteina mnogo dnjepr 

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.