Sent from my iPhone using Tapatalk
Sport
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Sport
Bice dovoljno i 10ak razlike. Ne moramo da ih trpamo kao ove evropske timove. 
Brzine idu u H-a !!!

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
» komleks • muški rod - Gomila, masa koja sačinjava celinu, npr. kuće, zemljište; složeno, složenost; fil. složen pojam; u psihoanalizi: sadržaji svesti, većinom čuvstveni (emocionalni), potisnuti te otuda potsvesni, koji dovode do nenormalnog duševnog stanja. (lat.)
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sta je "komleks"?Gaginh0 napisao:» komleks • muški rod - Gomila, masa koja sačinjava celinu, npr. kuće, zemljište; složeno, složenost; fil. složen pojam; u psihoanalizi: sadržaji svesti, većinom čuvstveni (emocionalni), potisnuti te otuda potsvesni, koji dovode do nenormalnog duševnog stanja. (lat.)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ja rekreativno, uglavnom pokušavam da ukapiram pravila.
Eto sad znamo šta znači komleks a pod kompleks + muški rod -navijači JSD Partizan
Eto sad znamo šta znači komleks a pod kompleks + muški rod -navijači JSD Partizan
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
PA cim se spominju izgubljene utakmice od 30 razlike pre 5-10 godina, sta je to? Nabili tenziju, iskomplekirani, godinama ponizavani, a ako krenem jos detaljnije ispascu "Bar" tako da necemo, srecno veceras 
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Mi bi to i voleli!
Da se Igokeoa uzdigne i da ne ispadne iz lige.
Da imamo skim da igramo.
Da se Igokeoa uzdigne i da ne ispadne iz lige.
Da imamo skim da igramo.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ne treba se trošiti bez potrebe, dobiti ih sa nekom komotnom razlikom, ako se ukaže prilika treba pustiti klince malo da osete čar derbija. Treba se čuvati za izazove u Evropi 
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
bane valjevoDukeNS napisao:Prati li neko NFL?
Nekada sam noci provodio gledajuci. Sada uglavnom vidim rezultate tu i tamo. Ti rezultati kazu da ce Brejdi morati da pojasnjava gdji Zizel zasto nije obezbedio jos jedan prsten
Inace, nekada sam sudio na domacim utakmicama.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Sticajem okolnosti, dok sam kao klinac ziveo preko, jedan od retkih kanala sa satelitske na engleskom je bio NBC i oni su prenosili utakmice iskljucivo Notre Dame NCAA ekipe, te sam gledajuci to naucio pravila i zainteresovao se za igru. Nakon izvesne pauze, usledili su prenosi na trecem kanalu i poceo sam dosta redovno da pratim. Sada se svelo na to da pogledam utakmicu kada naletim na prenos (kao sinocna finala konferencija) i odgledam Super Bowl...