Danas sam vozio skoro 30km drumaša menjao se sa drugarom da probam i jednostavno mi ne leži takva vrsta bicikla.
Zato i gorim da kupim drumasa ponovo, ono je pisanje po ostalim bajsevima kako lako dostigne. Ne voli svako takav polozaj u voznji kakav je na drumasu.Bax napisao:Danas peglam Batavusa, u sklopu bulet proof testiranja, po Sremu. Tu sam sa pajtosima na MTB karbonskim Scoot ramovima. Iako mi je Batavus srednja niza klasa vintage drumasa, ja sam toliko izuo drugare sa mtb, da je ono otuzno, to je tolika razlika u brzini da mi se koncept mtb, skroz obeamislio na drumu, ono je mucenje koliko je inferioran, za 3 klase...
Sent from my PAP5044DUO using Tapatalk
srdjanyo napisao:Posle 2 dana vožnje osećam jak bol u laktovima. Da li je to do volana, (da ga nabudžim i povisim?) ili do visine sedišta?
Visinu sedišta sam podesio tako što sam levu nogu ispravio i stopalom stao na pedalu.
Tesla 6.1
Ima tu par stvari, oko drumasa, prvo smeta ti stomak, ako ga imasshandu90 napisao:Zato i gorim da kupim drumasa ponovo, ono je pisanje po ostalim bajsevima kako lako dostigne. Ne voli svako takav polozaj u voznji kakav je na drumasu.Bax napisao:Danas peglam Batavusa, u sklopu bulet proof testiranja, po Sremu. Tu sam sa pajtosima na MTB karbonskim Scoot ramovima. Iako mi je Batavus srednja niza klasa vintage drumasa, ja sam toliko izuo drugare sa mtb, da je ono otuzno, to je tolika razlika u brzini da mi se koncept mtb, skroz obeamislio na drumu, ono je mucenje koliko je inferioran, za 3 klase...
Sent from my PAP5044DUO using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk