Vladapetr napisao: 03 Feb 2022, 10:00
Dakle: čime si tada raspolagao kada si doneo odluku, kojim znanjem i kojim argumentima?
Vakcinacija je počela kada sam bio na oko 6 meseci od zaražavanja, a studije su još i pre toga bile prilično jasne - rizik od ponovne infekcije u tom periodu praktično ne postoji. Imajući to u vidu, a dodatno i to što ne pripadam ugroženima ni po starosti ni po komorbiditetima, imao sam (kao što, uostalom, i dalje imam) vremena da razmišljam šta mi je činiti po pitanju vakcinacije.
Sećaš se i sam, početak vakcinacije na zapadu je bio.. problematičan. Mnogi stariji su umrli ubrzo po primanju vakcine. Zainteresovalo me kakve su šanse za to pa sam počeo da čitam rezultate kliničkih ispitivanja. Neke vrlo ozbiljne neželjene reakcije su zabeležene već i među par desetina hiljada dobrovoljaca, što je iskreno bilo daleko od onoga što sam očekivao. Mada, možda sam samo imao prevelika očekivanja, kao i uvek. Kroz nekoliko nedelja dolaze i real-world studije, koje me takođe ne ubeđuju da bih ja, osoba koja je preležala, trebalo da se vakciniše.
U zamenu za nedostatak postova o automobilima, otkriće nam par svetskih zavera
Tebi su moji postovi svetske zavere? Hahaha sjajno
Kabe napisao: 06 Feb 2022, 00:49
A ja se ponadao da će ti sledeći post biti u Garaža podforumu, ali očigledno "razrađuješ plan"...
Znam kako je. Ja sam se više puta predstavljao pa sam utreniran. A ti si mlad, neiskusan, pa sada razmišljaš sa koje strane prići predstavlanju.
Ima tu mnogo posla, moram da se spustim u garažu, ponesem 50-icu prajm i uslikam sve detaljno pa izeditujem. Mora to da liči na nešto. Perfekcionista, nema tu leka.