Koji je to volan?
Thrustmaster T300?
Ford S-Max 2,5t
Pa nije bas samo to. Celokupna slika je daleko bolja, pogotovo sto ja vec 5 godina koristim oled tv kao monitor, gde hdr posebno dolazi do izrazaja.grujicd napisao:Koliko ti prija igranje u HDR? Koliko sam skapirao HDR u stvari nudi da svetli delovi bljesnu dosta više nego na standardnom monitoru. A to mi zvuči kao nešto zanimljivo da vidiš na kratko, a ne da igraš tako satima. Ili grešim? Nisam još video uživo.
 Valjda ce moci barem deo razlike da prikaze, jer to nije bas realno moguce preneti na SDR.
 Valjda ce moci barem deo razlike da prikaze, jer to nije bas realno moguce preneti na SDR.
Nemoj da se cimaš, teško da će tako kroz mobilni i forum moći nešto da se vidi. Više me zanima iskustvo na par sati takvog gejminga, da li trebaju naočare za sunce kad ti dođe outdoor scenaXepoj87 napisao: 24 Feb 2023, 12:48 Probacu da ti uslikam telefonom razliku u prikazu obicnog dela igre, da nije sunce koje te sibne po ocimaValjda ce moci barem deo razlike da prikaze, jer to nije bas realno moguce preneti na SDR.

Nemam, a i slabo igram.Bogdan napisao: 24 Feb 2023, 13:45 Odlicna cena, moj savet ukoliko cesto vozis, kupuj.
Jel imas i Rig (sediste)?
Ford S-Max 2,5t

Igranje na Oledu kada upali HDR je fantazija.grujicd napisao: 24 Feb 2023, 13:52Nemoj da se cimaš, teško da će tako kroz mobilni i forum moći nešto da se vidi. Više me zanima iskustvo na par sati takvog gejminga, da li trebaju naočare za sunce kad ti dođe outdoor scenaXepoj87 napisao: 24 Feb 2023, 12:48 Probacu da ti uslikam telefonom razliku u prikazu obicnog dela igre, da nije sunce koje te sibne po ocimaValjda ce moci barem deo razlike da prikaze, jer to nije bas realno moguce preneti na SDR.

Ti bi onda trebao da kreneš i na volane sa direct drajvom umesto ove što idu na kaiševe i zupčanike. Biće ti mnogo bolji osećaj. Samo cena može da bude problem.Bogdan napisao:Eh... Ja redovno vozim online F1 ligu, jednom nedeljno oko nekih 35 krugova plus kvalifikacije itd... Treba nekih manje vise 2 sata. A bude tu i u toku nedelje trening trke vezbanje itd...
Tesko sa vremenom, ali nadje se vreme i za taj hobi.
Imam sediste Playseat Evolution i kao sto sam napisao T300 sa Ferrari volanom, i zaista uzivam.
U planu je novi Rig sediste Next Level racing F-GT ili playseat formula i volan Ferrari SF1000, otom potom...
Slika 1 Next Level racing F-GT
Slika 2 Playseat F1
Ford S-Max 2,5t