Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Kilav je nego sta , odlicno ste primetili to gospodine Bakse .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
E nemoj sad da peres ruke, nema sad nemojte 
Stoji mi zakljucano al sad vidim da i pored toga moze da se otvori. Malo mi ovo suvise deluje sto kazes aerobik al svakako nije naivno

Stoji mi zakljucano al sad vidim da i pored toga moze da se otvori. Malo mi ovo suvise deluje sto kazes aerobik al svakako nije naivno

To ti je dobra referenca da vidis gde si, ako mozes da odradis trening, forma je solidna.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ja bih mozda, ali samo mozda, izdrzao ono istezanje 
Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nije lako, nije puno ni tesko, dobar je osecaj kad se zavrsi, onako ceo dan se lepo osecas...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
A je l’ imaš negde i ostatak tog programa, a da se ne plaća? I šta nakon 60 dana kad završiš ciklus? Ideš u krug?
Pa nece ti bas lako pasti tih 60 dana. trebace ti odomor bar nedelju dana. Moze verovatno sve da se skine sa neta.
11 godina kasnije, malopre posle odradjenog piramida treninga, probao max zgibova, 22 komada.Bax napisao: 27 Jan 2014, 21:10 Ja pre neki mesec gurao 28, godina 38...
Zgibovi...
Gradjen ko bacva, sad me oporavlja ovaj Spartakus kruzni trening...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Bolji si nego neki specijalac.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Bax i jeste specijalac biciklisticke jedinice
Mene jedino hvata panika svaki put pred skijanje jel se svaki kilogram viska oseti bas gadno
ali slabo mi ide ....

Svaka cast bax, impresivno za bilo koje godine. Realno domaci zadatak za sve u bilo kojoj godini a kamoli sa 48+
Hvala. Telo vise nije kao nekad, to je definitivno, ali ovaj ritam mi za sada prija, jos malo pa ulazim u drugu godinu programa. Nasao sam odrziv plan. Ocigledno je i efikasan, bar za moju konstituciju.
Svaka svaka cast. Sad vezbam kući ali ranije godinama u teretani. I kontam da ogromna većina utreniranih likova nije mogla 10. Okej neko će reći masa, težina nogu itd. Ali svaka čast!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
12 stepeni cesmovaca, nikad nije bila hladnija,,od kad praktikujem. Sad onako bas brije dok se tusiram.Bax napisao: 29 Nov 2024, 20:55 Sad je voda za kupanje dovoljno ladna na cesmi da se ima pravi dozivljaj hladnog tusa. Merio sam 13 stepeni malopre.
Leti bude i do 22 stepena.
Sad kad izadjes sa tusa, budes crven ko prase.
Voda na moru u aprilu je 16 stepeni.
Mesec dana kasnije, praznici su prosli, a sa njima i malo opustenija ishrana, kao i par putovanja, gde ne moze bas da se bira jelo. Sve je to uzelo maha, navuklo se salce. Jutros na merenju sam imao 76.9kg, eto za log.Bax napisao: 04 Dec 2024, 11:36Moja kontra je uspela, skinuo sam 1kg za nedelju dana, sad sam opet na 75,6. Danas sreda dan za Pure cardio, mada mi se nesto ne miliBax napisao: 01 Dec 2024, 10:45 Ja sam isao ka jojo efektu, ali sam dodao gas prosle nedelje, pojacao treninge i dotegao ishranu, mislim da sam presekao. Videcu utorak ujutro na merenju. Vratio sam Insanity sredom.
Inace skinuo sam sa 85 na 75. Krenuo sam u januaru 2024, vec u aprilu sam dosao na 75kg, onda sam skinuo sa programa Insanity sredom i plivao na oko 75kg 6 meseci.
Cilj bi mogao opet buti da doguram do 73 do sledeceg aprila, to je neka idealna tezina za mene.
Inace sad u sredu tokom Pure cardio treninga sam pokidao vezbe, tako da piramida koju radim 4 puta nedeljno odrzava odlicno opste stanje tela. Ali mi nedostaju vezbe istezanja, joga, koju nudi Pure cardio![]()
Zaokruzio sam godinu dana, otkad imam redovan plan treninga.
Pre par nedelja sam probao i 48 sati posta, i nije mi problem.