Jesi li čuo da postoji ključ u ruke sistem ugovaranja nekog posla?carov2 napisao: 13 Mar 2025, 20:25
Kupi motor ili ugovori motor i ugradnju pa kada ti dodju majstori ti im kaži da uopšte nemaš struju tu, neka ti oni dovedu, pa ćeš videti njihov odgovor.
Koje opcije nema Hormann u odnosu na ostale?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Naravno da znam odgovor i kada nema uopšte struje, a znam i cenu majstora i njegovog (njihovih) radova koji su potrebni za svaku situaciju ugradnje.
Od renovacije ili zamene postojećeg sistema do prazne poljane i svega novog.
Da li znaš da ima motora i rešenja kojima nije ni potreban stalni dovod struje do kapije?
Ja to primenjujem kada je situacija tipa nema struje ili je veoma daleko i time skupo da se dovede.
Jel ima Hormann automatsko (promenljivog trajanja zavisno od stanja spoljne vidljivosti) paljenje noćnog osvetljenja kapije- staze gde prolazi auto kroz kapiju?
Jel ima Hormann sekvencijalno aktiviranje klizne kapije pa potom garažnih vrata na 1 klik daljincem iz 1 elektronike?
Jel ima Hormann aktivaciju i kolske i pešačke kapije iz iste elektronike sa višekanalnim daljincem?
Jel im Hormann programabilnu brzinu i korak softstarta motora pri otvaranju i pri zatvaranju sa nezavisnim parametrima podešavanja?