Tapa
Pišeš ovo na pogrešnom mestu, rekao bih. Na forumu je priliv novih članova koji automobile biraju zajedno sa supružnicima, gde je najpopularnija tema potrošnja i da li na autoputu troši 5.8 ili 6.3, gde se često više piše o adaptivnom tempomatu nego o nekom utisku iz vožnje, preporučuje se Škoda kamik itdRomanticni_Piroman napisao: 29 Apr 2025, 00:07 Mogu da pricam satima o ovome, ali nema portebe, poenta se razume i posle 2 recenice. Toliko od mene, prosto tuga kad pomislim na buducnost automobilizma. Misljenja sam da automobile iz perioda 2006-2016 treba cuvati i odrzavati, jer ce biti trazeni, ali to je samo moje misljenje![]()
Raki_Audi napisao: 30 Apr 2025, 08:48![]()
![]()
![]()
Nego sto cemo sa onima koji vole moderno, lako i tehnologiju ?
Moram da se osvrnem na ovoYUgisa napisao: Mislim ta prica sa lakocom u ekstremu mi je ko i od vozaca kad cujem da njima treba SUV zato da ne moraju da razmisljaju kada raspizde tockom u bankinu... Da li onda treba svi da vozimo SUV ili mozda ipak da savladamo voznju u dovoljnom kvalitetu.
A pre njega Suzuki Swift Sport od 970kg, a pre toga Hyundai Veloster. Nego ajde se uhvatimo za DS7Ivan napisao: 30 Apr 2025, 10:50 Hit, sad vidim da je autor teme do malopre vozio citroen ds7, fwd automatik, veliki i tezak auto sa laganim volanom operisanim od osecaja.
Ne znam cemu cudjenje u kom smeru ide auto industrija i onda odu ljudi i kupe auto koji je nezanimljiv za voznju.
Auto moze biti dobar po mnogo parametara, pogotovo da je lepo voziti u njemu, a da je operisan od zabave i povratnih informacija.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
AmenIvan napisao: 30 Apr 2025, 13:02 Moram i ja da se osvrnem na tvoje osvrtanje
Ne samo da suv ne treba svakok, vec ne treba skoro nikom.
Neudobniji je i manje bezbedan od limuzine, duzi zaustavni trag i nestabilniji pri promeni pravca zbog visljeg centra ravvnoteze.
Pogotovo je generalno promasaj ko cesto putuje i ima dosta otvorenog puta jer su manje komforni, a i bucniji su znatno na autoputu.
Prakticne prednosti suva dolaze u gradu na kratkim relacijama, gde se vecina kompaktnih mpv isto ili cak bolje snalazi.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk