Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Ko se zatekne na Goču, preporuka za pastrmku u kafani Lovac Beli. Fantastična.
Nikad bili u Leskovcu, pa ajde da svratimo, na kraju samo u Groš, pa produzili do Vucje vodopada. Hrana odlicna - djevrek, kobasica, vrat najbolji, dobar i koh/tri lece. Blizu Velikog Buka, kafana Izvor Lesine lepo uredili, malo skuplje. Mislim da sasvim dovoljno lepinja plus kajmak i neka salata plus paprike. Uzeli i pastrmke - ok, kobasice - prosek. Na kraju smo hranili macku i matoru haski kuju

Послато са SM-S921B помоћу Тапатока

Послато са SM-S921B помоћу Тапатока
Planiram krajem nedelje do CG, usput do Uvca, a nakon toga do Pazara. Nikad bio tamo, pa neka preporuka gde stati za rucak i sta mozda vredi videti u okolini (kratko se zadrzavamo).
@kami ti si bese iz tog kraja?
@kami ti si bese iz tog kraja?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Danas sam neočekivano jeo jareće pečenje. Bez nekog plana, uz pomoć GMapa, svratismo u N.Pazovu. Restoran se zvao veoma jednostavno:

Iliti Etno kuća Goja
Da ne detaljišem plus i minus, ali jare je pobedilo. U tanjiru i krtina i kosti i rebra, pa i kožurica, slano taman koliko treba.
Da li hrana najbolja ikada? Ne, ali je prilično dobra. Jedino je lepinja neslana. Morao sam probati, iako ne jedemo beli hleb, pre deteta, a i lepo je izgledala. Tačnije, imala je sve: izgled, teksturu, homogenost, miris, samo još malo soli...
Da li su baš za 4,9? Ne, ali u kombinaciji sa cenama zaslužuju lepu ocenu.
Ako se zapitate, na primer, kakvi su to ćevapi za 500 dinara, odgovor je: mešani. Da li je umešano još nešto osim junetine i svinjetine? Ne zna se, dobijaju ih oblikovane.
Svakako sam se odrekao svake opcije hrane još od natpisa na parkingu, koji je za danas najavio jareće pečenje.
Dimljena vešalica (morao sam malo i nju probati) je bila OK, 7/10. Pomfrit odličan.
Gotov "čiting dej", vraćamo se na redovne staze.

Tapa

Iliti Etno kuća Goja

Da ne detaljišem plus i minus, ali jare je pobedilo. U tanjiru i krtina i kosti i rebra, pa i kožurica, slano taman koliko treba.
Da li hrana najbolja ikada? Ne, ali je prilično dobra. Jedino je lepinja neslana. Morao sam probati, iako ne jedemo beli hleb, pre deteta, a i lepo je izgledala. Tačnije, imala je sve: izgled, teksturu, homogenost, miris, samo još malo soli...
Da li su baš za 4,9? Ne, ali u kombinaciji sa cenama zaslužuju lepu ocenu.
Ako se zapitate, na primer, kakvi su to ćevapi za 500 dinara, odgovor je: mešani. Da li je umešano još nešto osim junetine i svinjetine? Ne zna se, dobijaju ih oblikovane.
Svakako sam se odrekao svake opcije hrane još od natpisa na parkingu, koji je za danas najavio jareće pečenje.
Dimljena vešalica (morao sam malo i nju probati) je bila OK, 7/10. Pomfrit odličan.
Gotov "čiting dej", vraćamo se na redovne staze.

Tapa