This individual was arrested on suspicion of driving under the influence. The vehicle was not found to be in autonomous mode during preliminary investigations.
Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Pise community note:
Još jedna tragedija u kojoj je jedan mladi život nestao. Moje ćerka je u tim godinama i još više se saosećam sa ovom situacijom.
Nadam se da će neko ozbiljnu istragu da sprovede, ali ako se dokaže krivica vozača, on nije jedini krivac već i nadležni u GSP. Ono što poudano znam je da je nakada ovo preduzeće imalo ozbiljan tim socijalnih radnika koji su se bavili psihofizičkim zdravljem svakog vozača i vodili su njihove zdravstvene i sociološke kartone/dosijee. Blisko su sarađivali sa zdravstvenim ustanovama - medicinom rada i zavodom za mentalno zdravlje i svaki vozač je bio ozbiljno skeniran za rad.
Takođe znam da se ta služba zadnjih 20ak i više godina ozbiljno srozala i da su je novopečeni menadžeri potpuno marginalizovali.
Neshvatljivo je da kada je u pitanju struka nazadujemo u odnosu na period sfrj. Mislim generalno na sve oblasti - od građevine do medicine…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nadam se da će neko ozbiljnu istragu da sprovede, ali ako se dokaže krivica vozača, on nije jedini krivac već i nadležni u GSP. Ono što poudano znam je da je nakada ovo preduzeće imalo ozbiljan tim socijalnih radnika koji su se bavili psihofizičkim zdravljem svakog vozača i vodili su njihove zdravstvene i sociološke kartone/dosijee. Blisko su sarađivali sa zdravstvenim ustanovama - medicinom rada i zavodom za mentalno zdravlje i svaki vozač je bio ozbiljno skeniran za rad.
Takođe znam da se ta služba zadnjih 20ak i više godina ozbiljno srozala i da su je novopečeni menadžeri potpuno marginalizovali.
Neshvatljivo je da kada je u pitanju struka nazadujemo u odnosu na period sfrj. Mislim generalno na sve oblasti - od građevine do medicine…
GSP skoro pa propo, sve privatnici voze.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne pamtim da je za godinu dana bilo toliko saobraćajnih nesreća sa javnim prevozom u Beogradu, počev od par udesa na obrenovačkom putu pa na dalje.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Evo još jednog nazadovanja.paliic napisao:Još jedna tragedija u kojoj je jedan mladi život nestao. Moje ćerka je u tim godinama i još više se saosećam sa ovom situacijom.
45 godina kasnije, putovanje Kladovo - Beograd se nije "skratilo", traje otprilike isto.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Trošilo više od aviona.