This individual was arrested on suspicion of driving under the influence. The vehicle was not found to be in autonomous mode during preliminary investigations.
Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Pise community note:
Još jedna tragedija u kojoj je jedan mladi život nestao. Moje ćerka je u tim godinama i još više se saosećam sa ovom situacijom.
Nadam se da će neko ozbiljnu istragu da sprovede, ali ako se dokaže krivica vozača, on nije jedini krivac već i nadležni u GSP. Ono što poudano znam je da je nakada ovo preduzeće imalo ozbiljan tim socijalnih radnika koji su se bavili psihofizičkim zdravljem svakog vozača i vodili su njihove zdravstvene i sociološke kartone/dosijee. Blisko su sarađivali sa zdravstvenim ustanovama - medicinom rada i zavodom za mentalno zdravlje i svaki vozač je bio ozbiljno skeniran za rad.
Takođe znam da se ta služba zadnjih 20ak i više godina ozbiljno srozala i da su je novopečeni menadžeri potpuno marginalizovali.
Neshvatljivo je da kada je u pitanju struka nazadujemo u odnosu na period sfrj. Mislim generalno na sve oblasti - od građevine do medicine…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nadam se da će neko ozbiljnu istragu da sprovede, ali ako se dokaže krivica vozača, on nije jedini krivac već i nadležni u GSP. Ono što poudano znam je da je nakada ovo preduzeće imalo ozbiljan tim socijalnih radnika koji su se bavili psihofizičkim zdravljem svakog vozača i vodili su njihove zdravstvene i sociološke kartone/dosijee. Blisko su sarađivali sa zdravstvenim ustanovama - medicinom rada i zavodom za mentalno zdravlje i svaki vozač je bio ozbiljno skeniran za rad.
Takođe znam da se ta služba zadnjih 20ak i više godina ozbiljno srozala i da su je novopečeni menadžeri potpuno marginalizovali.
Neshvatljivo je da kada je u pitanju struka nazadujemo u odnosu na period sfrj. Mislim generalno na sve oblasti - od građevine do medicine…
GSP skoro pa propo, sve privatnici voze.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne pamtim da je za godinu dana bilo toliko saobraćajnih nesreća sa javnim prevozom u Beogradu, počev od par udesa na obrenovačkom putu pa na dalje.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Evo još jednog nazadovanja.paliic napisao:Još jedna tragedija u kojoj je jedan mladi život nestao. Moje ćerka je u tim godinama i još više se saosećam sa ovom situacijom.
45 godina kasnije, putovanje Kladovo - Beograd se nije "skratilo", traje otprilike isto.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Trošilo više od aviona.
Minus jedan Superb.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Na Bubnju generalno ljudi dosta greše i precenjuju sebe. Ono što je meni neverovatno jeste da nadležni na neki način ne reše prelazak vode sa jedne na drugu stranu autoputa. Ima 3 takve tačke, jedna na početku penjanja od Beograda, i 2 negde na sredini penjanja ka Beogradu. U Sloveniji su to rešili tzv. grebanjem asfalta na kritičnim delovima. Naši se prave mrtvi, a saobraćajke su bukvalno svakodnevne kada pada kiša.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Naši će da stave kružni tok, sa semaforom.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Pa spustili su ograničenje na 80 i postavili znak, oprali se.
Ovo je na spuštanju, a znamo kako većina vozi na nizbrdici + ćelostonke na gomili vozila.
Ovo je na spuštanju, a znamo kako većina vozi na nizbrdici + ćelostonke na gomili vozila.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Al kakve god da su gume, ovde se neki od njih dovedu u situaciju da ni sa beskonačno dobrim gumama ne bi stali - jer nisu ostavili sebi dovoljno prostora za reakciju.
Što nažalost često sebi radimo. Skrećemo levo na semaforu verujući da ovaj ispred neće nerazumno zakočito, a nažalost se i to često dešava. I na ovom baš autoputu svi skoro držimo kraće rastojanje nego što bi trebali. Da je rastojanje dovoljno, ne bi nas zeznulo i taj "zid" da se pojavi ispred nas kad se ovaj neposredno ispred izmakne.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Što nažalost često sebi radimo. Skrećemo levo na semaforu verujući da ovaj ispred neće nerazumno zakočito, a nažalost se i to često dešava. I na ovom baš autoputu svi skoro držimo kraće rastojanje nego što bi trebali. Da je rastojanje dovoljno, ne bi nas zeznulo i taj "zid" da se pojavi ispred nas kad se ovaj neposredno ispred izmakne.
Najgore su krivine sa kontra nagibom plus mokar asfalt.Markoni napisao:Na Bubnju generalno ljudi dosta greše i precenjuju sebe. Ono što je meni neverovatno jeste da nadležni na neki način ne reše prelazak vode sa jedne na drugu stranu autoputa. Ima 3 takve tačke, jedna na početku penjanja od Beograda, i 2 negde na sredini penjanja ka Beogradu. U Sloveniji su to rešili tzv. grebanjem asfalta na kritičnim delovima. Naši se prave mrtvi, a saobraćajke su bukvalno svakodnevne kada pada kiša.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Sad vidim da sam pišući ovo pred spavanje mislio da sam u drugoj temi... Ne obazirite se na moj komentar.Gazu napisao:Al kakve god da su gume, ovde se neki od njih dovedu u situaciju da ni sa beskonačno dobrim gumama ne bi stali - jer nisu ostavili sebi dovoljno prostora za reakciju.