Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Biciklizam
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Biciklizam
Peć-Kula-Rožaje i Bor-Žagubica preko Crnog vrha.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Re: Одг: Biciklizam
A put preko Cestobrodice zatvoren po obicajuSloba napisao:Peć-Kula-Rožaje i Bor-Žagubica preko Crnog vrha.![]()

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Biciklizam
We're doomed!
TT
TT
Pa da, ali i tako gledano je skuplje od atletike, fudbala, kosarke, plivanja, rukometa, odbojke... Nije ni bitno uglavnom, lepa je slika, samo ne volim nerealnost...Kuzmanovic napisao:Cela slika se moze protumatici na dva nacina. Profesionalni biciklizam, kako si ti shvatio. Ili kao rekreativni sport, kako sam ja shvatio. Oba su ispravna i tvoj odgovor je na mestu, ali ako se misli na drugi nacin, bicikla se moze kupiti i za 70ak evra i rekreativno voziti.AcaKayak napisao:Razlog 19 na onoj slici je smesan, spada u jedne od najskupljih sportova... Ako izuzmemo auto sportove, ovako u momentu razmisljanja mi ne pada nista skuplje na pamet... Ne racunam neke ekstremne stvari...

Juce sam menjao zadnje zupcanike, lanac, sredio zadnju osovinu, rasklopio i ocistio menjac. Materijal 1400 din, bicikl ide kao nov.
Jedino ne znam da li se fabricki mali plasticni zupcanici na menjacu, sa necim podmazuju, posto ceo taj sistem i nema lezajeve?
Poslednja izmena od Bax u 09 Mar 2013, 09:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Si skinuo zimske gume? 
E ne ovo mi je drugi(treci) bajs, zimulje skidam tek posle srede, ako bog da da malo napada snega 
BTW na ovom koji je prosao polu-generalku, su gume sirine 1,25, iako sam imao dosta saveta da s ne ide na tu debljunu, malo je reci da sam prezadovoljan sa tim gumam, Kenda je u pitanju.
BTW na ovom koji je prosao polu-generalku, su gume sirine 1,25, iako sam imao dosta saveta da s ne ide na tu debljunu, malo je reci da sam prezadovoljan sa tim gumam, Kenda je u pitanju.
Koliko je to u mm? Pogubio sam se u različitim sistemima označavanja guma.
I ja sam uzeo 32mm Posle ovo malo vožnji sam zadovoljan. Jedino ih treba pumpati na što veći pritisak.
- BAJKER
Bax rolnice na zadnjem menjacu kada ih rastavis i ocistis osoovinicu i one limcice sto idu na plasticne zupcanike, podmazes ih malo sa mascu i to je to. Kod nekih modela npr Shimano XTR menjaca osovinica je keramicka pa nije potrebno ciscenje i podmazivanje.

Sad me nesto mrzi da ih ponovo rasklapam, ja sam ubedjen da je to bilo suvo, bas cu da pogledam na novim menjacu...
Sent from my ZTE-SKATE using Tapatalk 2
Sent from my ZTE-SKATE using Tapatalk 2
- BAJKER
Onu osovinicu mozes samo ovlaz mast da stavis i nista drugo. Budi siguran da negde i ne stavljaju mast ili je minimalna kolicina na novimm biciklama iako su lezajevi u pitanju, video svojim ocima a radi se mahom o jeftinim biciklama. Tamo u rolnicama menjaca je uopste i ne stavljaju.