Dakle osim secera da zasladim, sada vec ne obracam paznju sta jedem. Ne trcim vise, ali imam jednu "mirnu" devojcicu od 9 meseci pa mi trcanje i ne treba

40 dana dijete - 10kg manje!steva_anya napisao:Posle 2 nedelje - skinuo sam 4.5kg, od cega je 2-2.5kg sala.steva_anya napisao:Počeo sam sa dijetom!
Sada imam 103kg, cilj je 88-90kg tj kao pre dve godine i povrede kolena.
Dijeta je bazirana na zdravijoj hrani (nema više coca-cole, fast food-a, KFC-a, tomi majoneza, pomfrita i sl), redovnoj ishrani (vreme 3 glavna obroka se ne menja, + 2 uzine) i kardio treningu (traka 45-60minuta, 6% uspon, 6-8km/h brzina).
Jedem razna sranj* tipa pirinčane galete, razeni tonus hleb, ela sir sa 0% masti, nek mi je Bog u pomoći![]()
Sent from my Sirona C1 treatment center
Jedem pirincane galete ili rizu, tonus hleb, ela ili megle sir sa 0% mlecne masti, ribu [losos, oslic] i pilece meso [belo ili batak bez "kozice"], jaja [npr 3 belanca i jedno zumance]. Od povrca svez domaci paradajz, krastavac i papriku. Od voca za sada nista. Od sokova samo tokom treninga Gatorade ili Akva viva ricardz, ostalo voda. Posto kriziram zbog coca-cole, svakog drugog-treceg dana popijem casu Zero coca-cole posto ima 0 kalorija.
Prezadovoljan sam, samo je hrana monotona.
Prakticno sam izbacio testeninu, peciva i beli hleb.
Ocekivao sam 4-5kg manje za mesec dana, a ne za 2 nedelje.
Slicne rezultate bi verovatno imao i da sam samo izbacio coca-colu, malo se vise obazirao na vreme obroka.
Kad padnem na 95kg onda cu pojacati trcanje [ne smem veliko opterecenje da stvaram zbog pokidanih ligamenata], i krenucu ponovo na rekreativni basket.
Cilj mi je za sada 15kg manje, tj da se vratim na 88kg koje sam imao pre dve godine i povrede kolena.
Okvirno vreme - do nove godine. Zelim postepeno da mrsavim, i ciljano da gubim salo, a ne ukupnu masu.
Nastavljam u istom ritmu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
steva_anya napisao:40 dana dijete - 10kg manje!steva_anya napisao:Posle 2 nedelje - skinuo sam 4.5kg, od cega je 2-2.5kg sala.steva_anya napisao:Počeo sam sa dijetom!
Sada imam 103kg, cilj je 88-90kg tj kao pre dve godine i povrede kolena.
Dijeta je bazirana na zdravijoj hrani (nema više coca-cole, fast food-a, KFC-a, tomi majoneza, pomfrita i sl), redovnoj ishrani (vreme 3 glavna obroka se ne menja, + 2 uzine) i kardio treningu (traka 45-60minuta, 6% uspon, 6-8km/h brzina).
Jedem razna sranj* tipa pirinčane galete, razeni tonus hleb, ela sir sa 0% masti, nek mi je Bog u pomoći![]()
Sent from my Sirona C1 treatment center
Jedem pirincane galete ili rizu, tonus hleb, ela ili megle sir sa 0% mlecne masti, ribu [losos, oslic] i pilece meso [belo ili batak bez "kozice"], jaja [npr 3 belanca i jedno zumance]. Od povrca svez domaci paradajz, krastavac i papriku. Od voca za sada nista. Od sokova samo tokom treninga Gatorade ili Akva viva ricardz, ostalo voda. Posto kriziram zbog coca-cole, svakog drugog-treceg dana popijem casu Zero coca-cole posto ima 0 kalorija.
Prezadovoljan sam, samo je hrana monotona.
Prakticno sam izbacio testeninu, peciva i beli hleb.
Ocekivao sam 4-5kg manje za mesec dana, a ne za 2 nedelje.
Slicne rezultate bi verovatno imao i da sam samo izbacio coca-colu, malo se vise obazirao na vreme obroka.
Kad padnem na 95kg onda cu pojacati trcanje [ne smem veliko opterecenje da stvaram zbog pokidanih ligamenata], i krenucu ponovo na rekreativni basket.
Cilj mi je za sada 15kg manje, tj da se vratim na 88kg koje sam imao pre dve godine i povrede kolena.
Okvirno vreme - do nove godine. Zelim postepeno da mrsavim, i ciljano da gubim salo, a ne ukupnu masu.
Nastavljam u istom ritmu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Isti nacin ishrane. U poslednje vreme slabo imam vremena za trening na traci, ali sam stalno u pokretu u ordinaciji (ma kako delovalo da se samo stoji i busi)
Čega, HIIT-a?Xepoj87 napisao:20 min ne znaci nista,tek posle 12 minuta,misici pocinju da rade... Tako da bih preporucio minimum 30 min sto vise puta nedeljno.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4