A i ovo je "malo " bolje od dvojke
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?id=7805269

. Odprilike tako nesto trazim
. Odprilike tako nesto trazim 

. Moze i Golf 3 ako mislite da vredi to kupiti, za taj auto sam malo cuo jedino sto je lepog dizajna i modernog a ostalo slabo znam o njemu.
 . Moze i Golf 3 ako mislite da vredi to kupiti, za taj auto sam malo cuo jedino sto je lepog dizajna i modernog a ostalo slabo znam o njemu.Fernandinho napisao:Japanac otpada odmah iz konkurencije, napisao sam u prvom postu ,,jeftino,, odrzavanje za danasnje uslove tako da Japance ne smem ni da gledam, nemam druze ja taj novac. Moze i Golf 3 ako mislite da vredi to kupiti, za taj auto sam malo cuo jedino sto je lepog dizajna i modernog a ostalo slabo znam o njemu.

. Seat Ibiza i Skoda oktavia moze ali ne spada u rang 2000e-2200e
. Seat Ibiza i Skoda oktavia moze ali ne spada u rang 2000e-2200e  . Ipak da se ja drzim mog godista
. Ipak da se ja drzim mog godista  . Bolje i stariji auto ali u full-u nego noviji pa da mi garaza bude kod majstora a moja da stoji prazna
. Bolje i stariji auto ali u full-u nego noviji pa da mi garaza bude kod majstora a moja da stoji prazna  
  . Zbog toga trazim nesto provereno ili jos bolje ako neko od vas prodaje dobre automobile?
 . Zbog toga trazim nesto provereno ili jos bolje ako neko od vas prodaje dobre automobile? . Reci mi molim te da li je on bolja kupovina od Audi 80 ocuvanog i sredjenog i da li je kvalitetnije uradjen nego Audi u svom vremenu ?
. Reci mi molim te da li je on bolja kupovina od Audi 80 ocuvanog i sredjenog i da li je kvalitetnije uradjen nego Audi u svom vremenu ?
 ) a ne za buducu prodaju i ulozio bi u njega ako treba
 ) a ne za buducu prodaju i ulozio bi u njega ako treba 
 , a i tako ti nije bitno godiste i naravno da su stara kola bolja od ovih novih. Jeftinija su i za odrzavanje.
 , a i tako ti nije bitno godiste i naravno da su stara kola bolja od ovih novih. Jeftinija su i za odrzavanje.Fernandinho napisao:Po cemu znas da je svaki auto star 10 godina bolji od auta starog 25 god???? Hoces da kazes da je Jugo 2008 godiste bolji od Audia 1990 god. ? Drugar ima Audi 80 iz 1990 godine i nikada mu nije stao ide sa njim na more itd, odlicno odrzavan utegnut i nigde truo a radio sam instalaciju na jednom Jugu iz 2008 godine (inace sam po struci elektronicar, radim u TV servisu 11 god.) i ono je blagi uzas od samog kvaliteta kabla, prekidaca itd. kad su tu stedeli mogu da zamislim kakva im je mehanika. Koji je Fiat dobar a da je proveren? Za punta znam da je krs i da mu stalno nesto fali i mnogi iz mog komsiluka ga prodaju bas zbog lose elektronike koju ima.