A i ovo je "malo " bolje od dvojke
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?id=7805269
Fernandinho napisao:Japanac otpada odmah iz konkurencije, napisao sam u prvom postu ,,jeftino,, odrzavanje za danasnje uslove tako da Japance ne smem ni da gledam, nemam druze ja taj novac. Moze i Golf 3 ako mislite da vredi to kupiti, za taj auto sam malo cuo jedino sto je lepog dizajna i modernog a ostalo slabo znam o njemu.
Fernandinho napisao:Po cemu znas da je svaki auto star 10 godina bolji od auta starog 25 god???? Hoces da kazes da je Jugo 2008 godiste bolji od Audia 1990 god. ? Drugar ima Audi 80 iz 1990 godine i nikada mu nije stao ide sa njim na more itd, odlicno odrzavan utegnut i nigde truo a radio sam instalaciju na jednom Jugu iz 2008 godine (inace sam po struci elektronicar, radim u TV servisu 11 god.) i ono je blagi uzas od samog kvaliteta kabla, prekidaca itd. kad su tu stedeli mogu da zamislim kakva im je mehanika. Koji je Fiat dobar a da je proveren? Za punta znam da je krs i da mu stalno nesto fali i mnogi iz mog komsiluka ga prodaju bas zbog lose elektronike koju ima.