Izvinjavam se, bio sam odsutan par dana ali evo me sad, pozdrav svima!
Dakle ovako, citao sam poruke prethodno napisane i pre brisanja, u medjuvremenu trazio odgovarajuci auto, i dosao do zakljucka da sam definitivno odlucan da uzmem ili Golf 5 ili Opel Astru H. Corsa D, Fabia, Focus, dolaze samo u obzir ako auto bas bude savrsen i sjajna prilika, a toga je svakako bilo dosad jako malo, sto se tice ponude od njih, tako da su mi oni ˇrezervnoj klupiˇ.
Voleo bih da od strucnih ljudi ovde i pre svega od onih koji su imali licnog iskustva sa tim automobilima, da mi kazu ponesto o Golf-u i Astri, koji je auto bolji, koji je kvalitetniji i koga je bolje uzeti, ciji je motor bolji i koji je najbolji motor Golfa i Astre, da li su to 1.6 kod Golfa i 1.7 kod Astre i koje su jos karakteristike najbolje u ta dva modela?
A ono sto je sada kod mene veoma aktuelno, jsete prica o automobilu KIA Ceed. Nasao sam automobil po vrlo povoljnoj ceni, zaista je prelep, jako mi se svidja, ali opet, meni je to malo previse povoljna cena, s obzirom da je ispod 5000, a znamo da se krecu obicno oko 6000 nove Kia-e, ako se ne varam...
Dakle, sta mislite o tom autu, sta biste mogli reci, neka iskustva, i da li bi stvarno trebao mozda uzeti bas ovaj auto? Moj drug je otisao da pogleda taj auto u drugom gradu i posto je on majstor, rekao je da mu je kao malo sumnjiv auto iako je savrsen spolja, ali mu je vlasnik auta jos sumnjiviji, tj. to je auto plac, a on je gazda placa, koji mu je rekao da nigde ne moze naci tako povoljno auto i da samo on zna zasto je tako spustio cenu, jer se ispod 6000 inace ne moze naci. Rekao mu je i da je jedan decko uzeo auto pa ga vratio jer kao nije mogao da mu isplati sav novac?! Inace rekao je i da mu je po izgledu sumnjiv gazda, neki tetovirani

Elem, sta vi mislite o ovome? Auto je jako jako primamljiv i prelep, zato me sve ovo jako zanima, bila bi premija uzeti ga za tu cenu, a inace dok ne budem 300% siguran da vredi ne mogu ici da ga gledam jer je u drugom gradu udaljenom preko 200km...