Poslednja recenica je krucijalna.
Meni vise lezi da posle nogu radim stomak i donja ledja, jer mi je traka poslednja.
Jednom sam stao na traku posle nogu, istrcao 3 min. i cao zdra‘o, nemere vise
Tapatalk
Poslednja izmena od blaugrana u 06 Feb 2014, 11:04, izmenjeno 1 put ukupno.
Malopre,oko 12 dodjoh iz teretane,i mogu reci da se posle ove 2 nedelje lepo navikavam na napor, i finom brzinom se vracam u formu... Na kraju drugog meseca ,verujem da cu biti u super formi,barem sto se tegova tice,a cardio guram do maximuma,mada moram smanjiti puls malo,ne bi li se sacuvao srcanog udara Za cardio kapiram da cu uci u formu do leta. Za sada skinuto sa 125,na 119kg.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Radim propadanje,bicu i ubacio trbusnjake a drugi zgibovi,sklekovi,trbusnjaci. Dal da podelim treninge da radim svaki dan ili svaki drugi radim ceo,jel ima neko pravilo ili je sve individualna stvar. Ja se ugojio +3 sada 96,uzas.
Idu ljudi po lekarima mesecima, trose silne pare, zavlace ih a usput su sjebani i nakljukani lekovima koji
nista ne pomazu.
I onda odnesu govno u laboratoriju i za par stotina dinara shvate sta je......
Zasto ih boli svaki misic, zasto se goje i zasto nijedna dijeta ne funkcionise i sve gore napisano (osim 'zemskih' problema).
Nisam verovao dok mi ortak nije ispricao ovo sta pisem. Inace, Candidu svi imamo i dobra je gljivica ali ne valja kada padne imunitet i
ona se rasiri svuda po telu, onda radi haos.
Hrani se secerima svih vrsta i kvascem , citaj: hlebom, pecivima, kolacima, secerom, vocem, slatkisima, alkoholom, medom......
milosgranice napisao:Radim propadanje,bicu i ubacio trbusnjake a drugi zgibovi,sklekovi,trbusnjaci. Dal da podelim treninge da radim svaki dan ili svaki drugi radim ceo,jel ima neko pravilo ili je sve individualna stvar. Ja se ugojio +3 sada 96,uzas.
Ako radis stalno iste vezbe (sklekove, zgibove) kao i ja onda kombinuj sirok/uske, nathvat/pothvat/mesoviti, radi nekad piramide (svaku sledecu seriju radis jedno ponavljanje vise) itd.
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji