Probaj par nedelja sa 8-9km/h pa vidi kako reaguje salce na to? Jer mislim da 11km/h je vise za nabijanje kondicije i misica.
Ja kombinujem traku posle treninga, po 15-20 minuta. A radim je pre treninga ako radim noge taj dan, tada radim 5 minuta zagrevanja ili kilometar pa sta pre dodje.
Skinuo sam stomak , nije brzina bitna koliko puls koji ti je . Fat burn je na 70-75% najveceg pulsa i trosi masti,a kratki sprintovi trose secer
A i generalno nabacio kondiciju,planiram sad jos malo da se katujem na nekih 10-15 bodyfat i nabacim na ruke malo misicne mase i to je to.
Definicija je majka !!!
inace preporuka za sajt fatselect.com - detaljan info o svim namirnicama koje unosimo , a opet jasno normalnom coveku
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
bas je malopre na nekoj televiziji bio milos sarcev i prica o tolikoj vaznosti unosa pravih namirnica. I da suplementi trebaju imati samo mali deo unosa, a da se sve ostalo unosi u izvornom obliku.
I po njegovim uputstvima uvek i vezbam, to su sto sporija ponavljanja uz pravilno kontrakovanje misica i pun pokret.Zato takva vezbanja i ne nose velike kilaze. A samo neke nedelje kada ubacim vece kilaze, a a brza ponavljanja.
offtopic: ja gledam decu koja dodju u teretanu da vezbaju, stvaro mogu lako da se zajebu, a i da se povrede. Primera radi, ja kada na sajlama i dvorucnoj sipci radim triceps, ja na to stavljam najvise 20ak kg. Oni pak stavljaju po 40 i samo ga drkaju
Milos napisao:Skinuo sam stomak , nije brzina bitna koliko puls koji ti je . Fat burn je na 70-75% najveceg pulsa i trosi masti,a kratki sprintovi trose secer
A i generalno nabacio kondiciju,planiram sad jos malo da se katujem na nekih 10-15 bodyfat i nabacim na ruke malo misicne mase i to je to.
Definicija je majka !!!
inace preporuka za sajt fatselect.com - detaljan info o svim namirnicama koje unosimo , a opet jasno normalnom coveku
Probao sam juce body attack trening, zvala me drugarica, pa kao imas pravo na prvi trening dzabaka, da vidis kako je...
Cini mi se da se centar zove Kocovic u Zemunu.
Moram reci da sam jako zadovoljan kako je to proslo, trening je poprilicno naporan, i super koncipiran, rade se vezbe nekih 45 minuta neprestano, uz mjuzu, razne grupe misica.
Ima jedno 60 posto devojaka, i 40 posto muskarci.
Prvensteno je kardio trening. Problem je sto je dosta cucnjeva, i tu mi malo posustaje noga koju sam povredio zimus na skijanju.
Ko hoce da se ozbiljno rekreira, 3 puta nedeljno, ovog treninga je odlican izbor.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Milose, to vezano za maksimalan puls je prilicno nesigurno, tj zavisi od coveka do coveka... Ja i drug iz kluba imamo skoro 40 otkucaja razlike na maksimalnom pulsu...
Bax napisao:Probao sam juce body attack trening, zvala me drugarica, pa kao imas pravo na prvi trening dzabaka, da vidis kako je...
Cini mi se da se centar zove Kocovic u Zemunu.
Moram reci da sam jako zadovoljan kako je to proslo, trening je poprilicno naporan, i super koncipiran, rade se vezbe nekih 45 minuta neprestano, uz mjuzu, razne grupe misica.
Ima jedno 60 posto devojaka, i 40 posto muskarci.
Prvensteno je kardio trening. Problem je sto je dosta cucnjeva, i tu mi malo posustaje noga koju sam povredio zimus na skijanju.
Ko hoce da se ozbiljno rekreira, 3 puta nedeljno, ovog treninga je odlican izbor.
Body attack, body pump, cardio box, odlični treninzi, išao sam nekih 4-5 meseci u Etno gym, odličnu formu i kondiciju nabio.