Vežbanje, dijete, teretana...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Vežbanje, dijete, teretana...

Post od sebekkg »

Mozda ti je brzo 11km/h ako hoces mrsavljenje? :pardon:

Probaj par nedelja sa 8-9km/h pa vidi kako reaguje salce na to? Jer mislim da 11km/h je vise za nabijanje kondicije i misica.

Ja kombinujem traku posle treninga, po 15-20 minuta. A radim je pre treninga ako radim noge taj dan, tada radim 5 minuta zagrevanja ili kilometar pa sta pre dodje.
Slika
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Skinuo sam stomak , nije brzina bitna koliko puls koji ti je . Fat burn je na 70-75% najveceg pulsa i trosi masti,a kratki sprintovi trose secer :)
A i generalno nabacio kondiciju,planiram sad jos malo da se katujem na nekih 10-15 bodyfat i nabacim na ruke malo misicne mase i to je to.
Definicija je majka !!! :)

inace preporuka za sajt fatselect.com - detaljan info o svim namirnicama koje unosimo , a opet jasno normalnom coveku
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

bas je malopre na nekoj televiziji bio milos sarcev i prica o tolikoj vaznosti unosa pravih namirnica. I da suplementi trebaju imati samo mali deo unosa, a da se sve ostalo unosi u izvornom obliku.

I po njegovim uputstvima uvek i vezbam, to su sto sporija ponavljanja uz pravilno kontrakovanje misica i pun pokret.Zato takva vezbanja i ne nose velike kilaze. A samo neke nedelje kada ubacim vece kilaze, a a brza ponavljanja.

offtopic: ja gledam decu koja dodju u teretanu da vezbaju, stvaro mogu lako da se zajebu, a i da se povrede. Primera radi, ja kada na sajlama i dvorucnoj sipci radim triceps, ja na to stavljam najvise 20ak kg. Oni pak stavljaju po 40 i samo ga drkaju :kuku:
Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Milos napisao:inace preporuka za sajt fatselect.com - detaljan info o svim namirnicama koje unosimo , a opet jasno normalnom coveku
Mislis fatsecret.com? :kezo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Mislim :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

Svi imaju problema sa gubljenjem tezine, samo ja sa dobijanjem. :ccc:
Imam 181cm i 68kg, valjda ce mi se menjati metabolizam, jos sam mlad.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

A kako se odredjuje maksimalni puls ?

Sent from my Lumia Tapatalk
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Slika

Maksimalni puls ti je 220 minus broj godina
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Pa meni.fali.da bude na 60%.
A gledao sam scooby1961 i on radi treninge na 90% po sat vremena.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Slika
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Milos napisao:Skinuo sam stomak , nije brzina bitna koliko puls koji ti je . Fat burn je na 70-75% najveceg pulsa i trosi masti,a kratki sprintovi trose secer :)
A i generalno nabacio kondiciju,planiram sad jos malo da se katujem na nekih 10-15 bodyfat i nabacim na ruke malo misicne mase i to je to.
Definicija je majka !!! :)

inace preporuka za sajt fatselect.com - detaljan info o svim namirnicama koje unosimo , a opet jasno normalnom coveku
Da nije ovo malo mnogo?
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Probao sam juce body attack trening, zvala me drugarica, pa kao imas pravo na prvi trening dzabaka, da vidis kako je...
Cini mi se da se centar zove Kocovic u Zemunu.

Moram reci da sam jako zadovoljan kako je to proslo, trening je poprilicno naporan, i super koncipiran, rade se vezbe nekih 45 minuta neprestano, uz mjuzu, razne grupe misica.
Ima jedno 60 posto devojaka, i 40 posto muskarci.

Prvensteno je kardio trening. Problem je sto je dosta cucnjeva, i tu mi malo posustaje noga koju sam povredio zimus na skijanju.

Ko hoce da se ozbiljno rekreira, 3 puta nedeljno, ovog treninga je odlican izbor.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Milose, to vezano za maksimalan puls je prilicno nesigurno, tj zavisi od coveka do coveka... Ja i drug iz kluba imamo skoro 40 otkucaja razlike na maksimalnom pulsu...
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Zavisi i od velicine srca.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Na to sam i mislio samo nisam hteo da idem u detalje :) Svakako je prilicno individualna stvar :)
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Bax napisao:Probao sam juce body attack trening, zvala me drugarica, pa kao imas pravo na prvi trening dzabaka, da vidis kako je...
Cini mi se da se centar zove Kocovic u Zemunu.

Moram reci da sam jako zadovoljan kako je to proslo, trening je poprilicno naporan, i super koncipiran, rade se vezbe nekih 45 minuta neprestano, uz mjuzu, razne grupe misica.
Ima jedno 60 posto devojaka, i 40 posto muskarci.

Prvensteno je kardio trening. Problem je sto je dosta cucnjeva, i tu mi malo posustaje noga koju sam povredio zimus na skijanju.

Ko hoce da se ozbiljno rekreira, 3 puta nedeljno, ovog treninga je odlican izbor.
Body attack, body pump, cardio box, odlični treninzi, išao sam nekih 4-5 meseci u Etno gym, odličnu formu i kondiciju nabio.
Odgovori