Menjac je udaren na prvom bike-u i moze da ne salta lepo,to valja proveriti na licu mesta,nemoj padati na pricu da samo nije nastelovan,posto ja od kada sam moj bike bacio u zid, nikada vise menjac nije mogao da mi se nasteluje... Mozda je to do kontra hoda mog menjaca,ali bolje proveriti...
Takodje mi deluju malo pojedeni zupcanici na zadnjoj kaseti,pa treba malo vise proveravati koliko je brzo i efikasno menjanje brzina,valja probati pod nekim opterecenjem,vecim nagibom...
Vidim neku crnu izolir traku ili sta vec na ramu,treba proveriti da li je tu samo da drzi buzire ili je mozda varen ram ili nesto slicno,ali na 3. slici vidim da je 99% samo zbog buzira stavljeno...
Viljuska mi deluje cudno,mozda ja tripujem,ali ni ne vidim bas najbolje na slikama,takodje proveriti...
U sustini moze da bude los,ali mi deluje kao bike u prosecnom stanju,sa par ogrebotina,ali dobar...
Ako ima malo lufta pogon,to ne mora da bude skupa popravka,zameni se patrona,koja je oko 20-ak eura,ali je pitanje koliko se isplati ulagati nov deo u polovan bicikl,pogotovo ne skup... Ovakav bicikl i da je u super stanju,ne vredi 200e,a toliko moze da te izadje ako budes imao neka ulaganja...
Takodje razmisli o pedalama,ovo su najgore moguce pedale za bicikl... Malo omasis i ostade kilo mesa na pedali...
Pa ako i u to treba da se ulaze,to moze da kosta oko 10,15e...
Ako se drma cela pedala,a nije u zglobu otisla,ne kupuj bike,posto je otisao navoj na pogonu,sto se meni jednom desilo i mora nov pogon koji je papreno skup,otprilike kao pola ovog bike-a...
Nemoj da te moj post uplasi, vec samo da te osvesti na sta sve da obratis paznju

Skupi delovi su ti pogon,ram,sediste,tockovi i ostalo je sve sigurno u redu...