Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Meni su ti sokovnici sranje. Iscede sve ono sto ne valja iz voca, secer i vodurinu, ono sto valja, bacis.
Mnogo bolje je da se to samelje sve u kasu, dodas vode ili necega i spicis sve.
Mnogo bolje je da se to samelje sve u kasu, dodas vode ili necega i spicis sve.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
AcaKayak napisao:...sine gradjen si k'o budilnik

Koje godine?Milos napisao:Nismo vise karakteri nidzo,ja od oktobra pocinjem da se hranim zdravo

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
To se nikad ne govori.
Ali jednako efikasno se može koristiti i sledeće nedelje
Ali jednako efikasno se može koristiti i sledeće nedelje

Ko može ovo?
http://www.dailymotion.com/video/x1tm8h ... up_animals
http://www.dailymotion.com/video/x1tm8h ... up_animals
Ima neka fora da ne treba mleti voće i povrće jer se u dodiru sa metalom dešava nešto, verovatno oksidiše i uništava sve zdrave aktivne sastojke. Sokovnik sa centrifugom je izgleda najbolja stvar.AcaKayak napisao:Ja kontam da je blender bolji od sokovnika.
Mada, najbolje je voće jesti celo ili u voćnoj salati. Tada se unosi ispravan balans sastojaka i vlakna u celini koja usporavaju apsorpciju šećera.
Još nešto sam hteo da napišem, ne treba ni izbaciti sasvim ugljene hidrate. Potrebni su ne samo kao energija, nego i za mozak, imunitet i svakakve druge procese u organizmu. Čak i slatkiš može da se ćapi, alo ubediš sebe da je crna čokolada vrh i navikneš se polagano na to. Onda nije problem ni da se samelje neki kolač uz kafu u gostima ili restoranu.
Moja formula je da te stvari nemam kući ili imam što manje. Čak je i keva prestala da donosi kolače, a nekad je uvek bilo u frižideru. Ono napolju što požderem je nedovoljno da naruši sistem. Kad mi se jede čizkejk uz espresso, ne suzdržavam se nikad.
Ogi probaj ovo
http://www.youtube.com/watch?v=_rESo_qKc9k

http://www.youtube.com/watch?v=_rESo_qKc9k
Ako jede suseni bakalar, ne cudi me ovih 500g proteina dnevno 

Sada vise onih 8 merica proteina, koje sam spomenuo da neki bodibilderi piju i ne zvuci smesno, s obzirom da je to svega oko 160g proteina... Naravno, kao ni Rock, i ti ljudi nemaju zenske kilaze, po 70kg i slicno 
Ali Srbin je to, mora on da ismeva sve sto ne on ne radi, jer je svaki Bogom dan
Sent from my Sony

Ali Srbin je to, mora on da ismeva sve sto ne on ne radi, jer je svaki Bogom dan

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Steroidaš
Samo ti cepni 8 merica da dodjes sebiXepoj87 napisao:Sada vise onih 8 merica proteina, koje sam spomenuo da neki bodibilderi piju i ne zvuci smesno, s obzirom da je to svega oko 160g proteina... Naravno, kao ni Rock, i ti ljudi nemaju zenske kilaze, po 70kg i slicno
Sent from my Sony

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
U kom univerzumu je to smesno i u kom univerzumu ikakvih osam merica ima veze sa mnom, koji s od suplemenata nisam nikada uzimao?Scuderia napisao:Samo ti cepni 8 merica da dodjes sebiXepoj87 napisao:Sada vise onih 8 merica proteina, koje sam spomenuo da neki bodibilderi piju i ne zvuci smesno, s obzirom da je to svega oko 160g proteina... Naravno, kao ni Rock, i ti ljudi nemaju zenske kilaze, po 70kg i slicno
Sent from my Sony
Nemoj da se vredjas, realnost je da se pravis pametan i kada ne treba.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.