Nije napisao dobar post ili nije da ga nismo skapirali?Nemanja987 napisao:Ali veruj mi da nije. Mislim, osvrnuo se na zanimljivu temu i to je glavna meta kritika uperenih ka tesli. Lepo je izneo sve. Objasnio. To jesu činjenice.Rakhil napisao:moimoi je napisao izvanredan post, ziva steta sto ga ne skapiraste.
Ali veliko ali...
Covek se osvrnuo na realan problem, a to je subvencija svih gradjana necega sto je u sustini luksuzan proizvod. Ovde je to mac sa dve ostrice, jer bez bogatih i uticajnih early adopters-a nema ni proboja novih tehnologija tog tipa, tako da je prica komplikovana na vise nivoa. Naravno da je bailout velike trojke sranje i da su dvostruki arsini, to se ne spori. Moimoi je dao odlicnu analizu jednog dela problema i napisao retko kvalitetan post, a ti si se pozvao na Fox News, pa mi je delovalo da si malo reagovao politicki umesto racionalno, to je sve

Inace, ja blagonaklono gledam na Tesla Motors, vrlo rado bih posedovao jedan i prizeljkujem njihov uspeh (ne potresa me sto su Amerikanci u pitanju). Ipak, parcijalno stoje Lakijeve tvrdnje da tome nije vreme odmasadaodma.