Pogotovo sto zavisi i od coveka do coveka, koliko je osetljiv na sunce.
Naravno, to neki kacket, sesir i slicno, moze resiti

Sent from my Sony
A koliko ti imaš vožnji po gradu koje traju duže od sat vremena?Xepoj87 napisao:Pa to samo govori da malo vremema provodis u kolimaPola sata, sat je ok, ali vise od toga , zaista moze da bude problem, jer ti je stalno glava na suncu, samo se greje.
Pogotovo sto zavisi i od coveka do coveka, koliko je osetljiv na sunce.
Naravno, to neki kacket, sesir i slicno, moze resiti
Sent from my Sony
Jesi li se nekada vozio u kabrioletu na +35C dok pece sunce a ti sedis u crnom koznom enterijeru i vozis se stani/kreni tempom po gradu?stefanan napisao:Nisam znao da za kabriolet ima tačna satnica kad se vozi
Meni je veća budala onaj ko vozi sa podignutim krovom u toku dana, ko da će nešto da mu bude od malo sunca. Ok kad su neke velike gužve pa se dugo stoji, ali čim se auto kreće meni povetarac totalno menja stvari
3 sata u toku dana, ali ne u kontinuitetu pa da toliko zasmeta sunce.Xepoj87 napisao:Ja u proseku dnevno provedem 3 sata u kolima.
Znam jos mnogo njih koji takodje provode minimum toliko, a ima ih i na forumu par.
Sent from my Sony
Bodovi se brisu ukoliko u dve godine ne ucinis ni jedan prekrsaj koji sa sobom nosi kaznene poene.Gaginh0 napisao:Da li se kazneni bodovi brisu u roku od dve godine od nacinjenog prekrsaja ili od dana presude za taj prekrsaj?
I da li se brisu ako se ne nacini isti prekrsaj ili ne sme nikakav prekrsaj da se nacini koji za sobom povlaci dobijanje bodova?