Crni.
EDIT Bane hvala za sinoćnje konsultacije.

Uf, mnogo u zbiru, osim ako inače ne trošiš toliko na paket, + 3G pretplata.Paja napisao:Ako mene pitaš paket je neki XL plus 2700 msesčno, a aparat je nešto manje od 50.000 na 12 rata.Blackshadow napisao:Koji paket, kolko rata, kolko genge?€$£
Eno ti mojih primera za 640XL, u temi Fotografijamember napisao:Jel ima neko Lumiju 640, 925, 930 ili 1020? Potreban mi je jedan Windows telefon koji pravi dobre fotke pa ne znam sta da gledam. Lumia 640 je najpovoljnija, a kako vidim po testovima, fotke su sasvim korektne.
Jbg trošim ga. Živim od tog telefona. Nemam račun ispod 4000 dinara.Heinz napisao:Uf, mnogo u zbiru, osim ako inače ne trošiš toliko na paket, + 3G pretplata.Paja napisao:Ako mene pitaš paket je neki XL plus 2700 msesčno, a aparat je nešto manje od 50.000 na 12 rata.Blackshadow napisao:Koji paket, kolko rata, kolko genge?€$£
Meni račun 600 kinti pa mi se ne isplati bilo šta uzeti od operatera.
Potpuni su debili. Svako priča svoju priču.Vladapetr napisao:Ti pričaš jedno, operatorka u MTS-u priča drugo. Kome verovati
Preko ovog programa sam sa starog SonyEricssona (java) prebacio na android.trojanac napisao:Gezo, ti si beše dao preporuku za neku aplikaciju sa kojom se jednostavno prebacuju podaci sa starih telefona na android. Konkretno imam neku Nokiu i mrzi me da se cimam preko kompa ako može jednostavnije.
Danas ode u WinWin, i usput isprica prodavcu za ovaj slucaj... i lik kaze pa i mi tako prodajemo, sve su to provereni telefoni sa garancijom 24 meseca.aleksa napisao:Sestra sinoc kupi neki Lenovo u Tehnomaniji na Galenici, prvo kao dobije dodatno 600 dinara popusta, jer pakovanje ne obuhvata punjac... dodje kuci upali ga, a telefon pun slika, mejlova, poziva od pre dva meseca!?![]()
Ode danas da ga vrati... kazu pa telefoni na akciji mogu biti i polovni, to vam je to!![]()
Na kraju su ipak vratili pare...