Mobilne telekomunikacije
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Mobilne telekomunikacije
Trebao si da uzmeš zlatni....
Bez zajebancije, meni je zlatni prelep.
Nema problema, kad god treba, šta god treba.
Bez zajebancije, meni je zlatni prelep.
Nema problema, kad god treba, šta god treba.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeste. Izgleda elegantnije. Mada ni beli nije los ali zlatni je super.
poslato sa tt koristeći komši'n vajrles
poslato sa tt koristeći komši'n vajrles
Uf, mnogo u zbiru, osim ako inače ne trošiš toliko na paket, + 3G pretplata.Paja napisao:Ako mene pitaš paket je neki XL plus 2700 msesčno, a aparat je nešto manje od 50.000 na 12 rata.Blackshadow napisao:Koji paket, kolko rata, kolko genge?€$£
Meni račun 600 kinti pa mi se ne isplati bilo šta uzeti od operatera.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Eno ti mojih primera za 640XL, u temi Fotografijamember napisao:Jel ima neko Lumiju 640, 925, 930 ili 1020? Potreban mi je jedan Windows telefon koji pravi dobre fotke pa ne znam sta da gledam. Lumia 640 je najpovoljnija, a kako vidim po testovima, fotke su sasvim korektne.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Gezo, ti si beše dao preporuku za neku aplikaciju sa kojom se jednostavno prebacuju podaci sa starih telefona na android. Konkretno imam neku Nokiu i mrzi me da se cimam preko kompa ako može jednostavnije.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Jbg trošim ga. Živim od tog telefona. Nemam račun ispod 4000 dinara.Heinz napisao:Uf, mnogo u zbiru, osim ako inače ne trošiš toliko na paket, + 3G pretplata.Paja napisao:Ako mene pitaš paket je neki XL plus 2700 msesčno, a aparat je nešto manje od 50.000 na 12 rata.Blackshadow napisao:Koji paket, kolko rata, kolko genge?€$£
Meni račun 600 kinti pa mi se ne isplati bilo šta uzeti od operatera.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ti pričaš jedno, operatorka u MTS-u priča drugo. Kome verovati 
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Iz mog licnog iskustva ti operateri nemaju blage veze sa zivotom.
Plus i vecina onih koji rade tamo u Telekomu.
Agomnija promene adrese za stizanje racuna je trajala 2 godine i na kraju se odustalo od nje.
Ziveo sam u stanu, iznajmljenom, a vlasnik stana je ziveo u kuci. Meni je dolazio njegov kucni racun, a njemu moj iz stana
Covek to nije mogao da promeni, posle bezbroj molbi, na kraju je odustao
Plus i vecina onih koji rade tamo u Telekomu.
Agomnija promene adrese za stizanje racuna je trajala 2 godine i na kraju se odustalo od nje.
Ziveo sam u stanu, iznajmljenom, a vlasnik stana je ziveo u kuci. Meni je dolazio njegov kucni racun, a njemu moj iz stana
Covek to nije mogao da promeni, posle bezbroj molbi, na kraju je odustao
Potpuni su debili. Svako priča svoju priču.Vladapetr napisao:Ti pričaš jedno, operatorka u MTS-u priča drugo. Kome verovati
Jedna traži izveštaj kreditnog, druga kaže da u S6 ide mikro sim, a ide nano, neće da mi da 4g sim jer da idem u nedelju uveče u neki tržni centar da je uzmem, treća mi da 4g sim i kaže da će biti aktivna za 5 minuta, a puste je 12 sati kasnije....
Preko ovog programa sam sa starog SonyEricssona (java) prebacio na android.trojanac napisao:Gezo, ti si beše dao preporuku za neku aplikaciju sa kojom se jednostavno prebacuju podaci sa starih telefona na android. Konkretno imam neku Nokiu i mrzi me da se cimam preko kompa ako može jednostavnije.
http://www.fjsoft.at/en/downloads.php
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Hvala.
Posetite www.garaza.rs !
Danas ode u WinWin, i usput isprica prodavcu za ovaj slucaj... i lik kaze pa i mi tako prodajemo, sve su to provereni telefoni sa garancijom 24 meseca.aleksa napisao:Sestra sinoc kupi neki Lenovo u Tehnomaniji na Galenici, prvo kao dobije dodatno 600 dinara popusta, jer pakovanje ne obuhvata punjac... dodje kuci upali ga, a telefon pun slika, mejlova, poziva od pre dva meseca!?![]()
Ode danas da ga vrati... kazu pa telefoni na akciji mogu biti i polovni, to vam je to!![]()
Na kraju su ipak vratili pare...
WnWin tamo na pocetku Tosinog Bunara...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Win Win ima outlet uredjaje i oznaku da su korisceni i sta je menjano/popravljano.
Ali ako prodaju kao novo, onda je to veliki problem.
Ali ako prodaju kao novo, onda je to veliki problem.
Eto njoj danas niko nije napomenuo, dok ona nije eto tako ispricala, vec kad je kupila fon.
To bre treba da odmah napisu, kazu da je to polovno i tacka! Kakvi autleti, garancije i razna sitna slova, lepo kazi polovno i to je to.
To bre treba da odmah napisu, kazu da je to polovno i tacka! Kakvi autleti, garancije i razna sitna slova, lepo kazi polovno i to je to.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...