Vežbanje, dijete, teretana...
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Samo crni, bajo moj. Samo naćural.
Svaka cast. Ja juce ujutru isao da trcim i setam. Koliko uspem da trcim. Dola na stazi kod 25og niko. Jbg nije lepo vreme pa da te svi vide.
Poslato sa Lumia 925
Svaka cast. Ja juce ujutru isao da trcim i setam. Koliko uspem da trcim. Dola na stazi kod 25og niko. Jbg nije lepo vreme pa da te svi vide.
Poslato sa Lumia 925
Nek mi neko kaze da se salio .
tako sam se i ja prošle godine krio kad sam radio zgibovebranja napisao:Samo crni, bajo moj. Samo naćural.
Poslato sa Lumia 925

samo napred i ne odustaj. budi odlučan i ne kolebaj se ni za trenutak jer je kolebanje majka svih neuspeha
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Onom gore jebacu se vidi hrana za kerove na fotografiji 
Bilda u nekom pet food shopu

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ma nabedjena budala. Konacno se napucao, a garantujem i to sa necim pa sad glumi ludilo. Videcu ga za godinu-dve, mouda i pola.
Svaka cast Crni!!!
Poslato sa Lumia 925
Svaka cast Crni!!!
Poslato sa Lumia 925
Ministre sta ja to vidim ,novi avatar , nema potpisa ....methane.master napisao:Ma jok, to mu hemija.
Sent using Tapatalk

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Imam problem sa kolenima, koje vezbe za noge mogu da radim u teretani a da NE opterecuju kolena ? Moram da ojacam posebno butine.
Kakav problem? Sta ga uzrokuje? Da li se istezes?
Ako ces da jacas butine i nemas neki izbor vezbi koje potpuno iskljucuju koleno. Fokusiraj se na pravilnu formu, 15+ ponavljanja i spor pokret na cucnju, presi i sutalici dok ne ojacas dovoljno da podizes kg i smanjujes broj ponavljanja.
Ako ces da jacas butine i nemas neki izbor vezbi koje potpuno iskljucuju koleno. Fokusiraj se na pravilnu formu, 15+ ponavljanja i spor pokret na cucnju, presi i sutalici dok ne ojacas dovoljno da podizes kg i smanjujes broj ponavljanja.
Mozes sedece ekstenzije da radis , mozda i hek cucanj sa manjim kilazama ili sa sopstvenom tezinom ... izguglaaj malo ima toga jos na netu .
nikaragva napisao:Onom gore jebacu se vidi hrana za kerove na fotografiji
Zato on ima bikovsku snagu.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Cucanj ne smem ni slucajno. Ne bih da detaljisem, generalno se raspadam. Moram da ojacam butine zbog kolena. Predlozeno mi je plivanje. Pretpostavljao sam da smem sedece ekstenzije. Ok, videcu na netu.