Sta tu brat ima da bira nov ili polovan? Valjda je bitno sta je bolji auto, a tu je definitivno Civic u prednosti
Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)
Re: Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)
Znaci Civic 
Sta tu brat ima da bira nov ili polovan? Valjda je bitno sta je bolji auto, a tu je definitivno Civic u prednosti
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Hebo te Civic vise, zameni PUG Civicom kad si navro 
Brzine idu u H-a !!!

Davno sam ja to hteo, al je mnogo mali 
Ne bira brat, nego onaj ko drži daljinski u kućiNexT napisao:Znaci Civic
ja sam veliki postovalac honde, to je valjda do sada vec jasno, ali vise drugih proizvodjaca u toj klasi nudi brze automatike sa vise stepeni prenosa. evo najnoviji primer ( doduse bas najnoviji model auta, ali koliko znam ni noviji akord nema nista bolji menjac od ovog starijeg modela ) je bmw 3 koji je kupio flojd, ima 8 stepeni prenosa...i performanse na nivou rucnih ili bolje, dok ovaj umrtvljuje auto...Ji 4Tze napisao:Kakvim potencijalnim kvarovima?
Oko broja brzina, pa ne znam šta fali i da ima 5, evo npr. na civicu, AT recimo manje troši na 130-150 km/h.
Ne mora nužno da bude nedostatak, ipak je to "Executive" model sa AT menjačem... ne može od toga da se očekuju bog-zna-kakve performanse.
Nešto sumnjam da DayWalker traži tako nešto...
Zavisi koliko planiras da vozis... Plastika u Civicu je nizeg kvaliteta,pa brzo deluje dosta starije nego sto zaista jeste...
Drugarica od drugara koji vozi Bravo,kada je sela u Bravo njegov,mislila je da je nov,posto se na njenom Civicu svuda izlizala plastika,malo i razglavila...
Izmedju ostalog,jesi razmisljao o Fiatu Bravo?
Izvenredan automobil u toj klasi.
Sto se Accorda tice,sramota je da auto koji ide za 7.2s do 100,ide 9.2s ,samo zbog automatika... (nisam siguran za tacne cifre,ali 2s razlike je sigurno u ubrzanjima)
To nema veze sa brojem brzina,pa i na C klasi kao mojoj ima 5 brzina,pa usporava za oko 0.1s,vec zato sto je los automatik.
Kada sam kod drugarove keve seo u Accord 2.4 automatic u totalnom fullu sa panoramom i svime,svrsio sam kako izgleda,isao je normalno,sta ja znam onako na osecaj,ali kada sam seo u njegovog Scirocca 2.0T sa 10ks manje i DSG menjacem,mislio sam da ima 100ks vise.
Drugarica od drugara koji vozi Bravo,kada je sela u Bravo njegov,mislila je da je nov,posto se na njenom Civicu svuda izlizala plastika,malo i razglavila...
Izmedju ostalog,jesi razmisljao o Fiatu Bravo?
Izvenredan automobil u toj klasi.
Sto se Accorda tice,sramota je da auto koji ide za 7.2s do 100,ide 9.2s ,samo zbog automatika... (nisam siguran za tacne cifre,ali 2s razlike je sigurno u ubrzanjima)
To nema veze sa brojem brzina,pa i na C klasi kao mojoj ima 5 brzina,pa usporava za oko 0.1s,vec zato sto je los automatik.
Kada sam kod drugarove keve seo u Accord 2.4 automatic u totalnom fullu sa panoramom i svime,svrsio sam kako izgleda,isao je normalno,sta ja znam onako na osecaj,ali kada sam seo u njegovog Scirocca 2.0T sa 10ks manje i DSG menjacem,mislio sam da ima 100ks vise.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Drugar ima Bravo 1.9mjet, super je autic... Mada mislim da DW neće Italijana
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2

xeroj, nasao si kome ces da nudis Fiat... xD Ne znam da li je za to bolji on ili Uros 
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Ne znaju oni šta valja 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
ali nema Accord sa panorama krovom
(exec. je sa šiberom) i razlika nije prevelika između AT i MT do 100ke, svakako ne 2s. Možda nije stis'o pedalu lepo 
kod tog motora je zapravo loše što od poslednje VTEC faze do blokade ima samo 1200 obr/m...
kod tog motora je zapravo loše što od poslednje VTEC faze do blokade ima samo 1200 obr/m...
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nije 2s, ali je 1.6s iliti sasvim dovoljno da bude za 1s sporiji od Civica 1.8 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
BMW 118d , neces izlaziti iz njega jer ide vise nego dobro, a trosi kao upaljac. Svidece ti se i dinamika zadnje vuce koju svi vole sem mene.Day Walker napisao: Ono sto mi je decacki san je A3... Racionalna kupovina Civic... A realna kupovina nova Corsa/Astra...
A za sneg imas sadasnju Astru iz jake Opel-opozicije...
Civic je ok kupovina, ali mislim da bilo sta sem te A3-jke ili BMW-a da kupis neces pozeleti da vozis, tj gledaces na taj auto kao "ajde vazi, cao" posto nemaju sta da traze ni u kom pogledu pored tvoje trenutne Astre J.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Delija
- Kontakt:
Civic nema sta da trazi pored Astre J? Paaaa... ne bih se slozio... 
BTW, ako uzima BMW ili Audi, nek zaobidje te "wannabe" modele iliti seriju 1 i A3
i nek uzme kao covek A4 ili seriju 3 
BTW, ako uzima BMW ili Audi, nek zaobidje te "wannabe" modele iliti seriju 1 i A3
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Da li bi ti da imaš 20 i kusur godina pre uzeo klot seriju 3 ili A4 sa najslabijim motorom (a da prednosti tog auta nećeš koristiti u 5% slučajeva) ili bi pak uzeo keca/A3 sa dobrom opremom i boljim preformansama od većih?
Po meni ako se puca na premijum onda je sasvim dovoljan kec ili A3, eventualno A/B klasa ako hoće MB.
Po meni ako se puca na premijum onda je sasvim dovoljan kec ili A3, eventualno A/B klasa ako hoće MB.
Имам једно потпитање...
- Delija
- Kontakt:
A BMW 1 i A3 su premium do moga i nazad... 
Ne kazem dzabe "wannabe"...
Ni jedan ni drugi mi se nikako ne svidjaju, da ne kazem da su mi prilicno ruzni (subjektivan stav, naravno). Novi A3 nije uopste los, a novi Mercedes A je vise nego extra, ali to kosta vise od njegove Astre J
, a ne znam ni da li je u prodaji kod nas...
BTW, nemam 20 i kusur vec 31
, a sebi sam pazario Civica. U igri je bila i Mazda 6, al' je cena osetno veca + previse se cekalo.
E sad, ja sam insistirao na novom autu iliti trazio sam mesecima polovnog Accord-a i Mazdu 6 ~3 godine starosti i nisam nasao ono sto sam trazio...
Ne kazem dzabe "wannabe"...
Ni jedan ni drugi mi se nikako ne svidjaju, da ne kazem da su mi prilicno ruzni (subjektivan stav, naravno). Novi A3 nije uopste los, a novi Mercedes A je vise nego extra, ali to kosta vise od njegove Astre J
BTW, nemam 20 i kusur vec 31
E sad, ja sam insistirao na novom autu iliti trazio sam mesecima polovnog Accord-a i Mazdu 6 ~3 godine starosti i nisam nasao ono sto sam trazio...
Poslednja izmena od Delija u 11 Jul 2012, 23:41, izmenjeno 3 puta ukupno.