Markoni napisao:Pa nije covek rekao da hoce u ultra skupi restoran. Mislim da je za ono sto je rekao dovoljno oko 7 soma.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Campari ce da pije u Zutoj Gredi, kao i da jede tu mesovitu salatu i testenine sa pecurkama i mesom?

Racunaj da mesto treba da ima i meso i pice i salatne obroke i campari i paste, sto znaci da ce tesko da ode u neko kafance.
Jedino mi je bilo ovo sto i ftj kaze, rekao je kao da tu postoji neka standardna mera, sve to moze da kosta i 3k dinara, ako je u pitanju malecna pica i jedno jelo sa 3 parceta mesa, takodje i sok moze da bude Golf sok od 130 dinara, a moze i cedjena od 300, pivo moze Jelenko od 100 kinti, a moze i Corona od 350.
Testenine sa pecurkama i mesom mogu biti sa tartufima i biftekom i da kostaju 2 soma dinara, a mogu da budu sampinjoni i belo meso i da kosta 600 dinara.
Opet, sve to kosta 20% jeftinije u NS-u, nego u Beogradu.
A sada, back to topic.
Jeo sam danas na Viva splavu na 25. Maju, Viva biftek, koji je debelo parce bifteka(blizu kocki velicine pesnice), kackavalj, prsuta, thai grilovano povrce i sa strane limun, masline i parmezan.
Nisam nikada jeo losiji biftek. Em je cudno mirisao, em je prsuta smrdela kao da je od neobrezanog vepra, meso je bilo totalno neposoljeno, a parmezan iskreno nisam siguran da je bas parmezan, da ne koriste neku smrdljivu zamenu, jer je bas prejak.
Ovo grilovano povrce je jedino sto je vrhunsko i iskreno, jedina stvar koja daje normalan ukus svemu tome, pa sam nekako uspeo da pojedem 70% porcije.
Drugar je narucio piletinu prelivenu sosom od pecuraka i sa pomfritom, takodje bzvz, ali bolje od bifteka koji kosta skoro 3 puta vise.