Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Manja tezina tela ima brojne benifite po zdravlje. Naravno, pod preduslovom da se radu o utreniranom telu i da nije neka neuhranjenost...
Npr na visinu od 1,85m (da kazemo da je to neki prosek), uvek bi pre izabrao da imam izmedju 80-85kg ali da sam utreniran u smislu dobre kondicije (pluca, srce...), nego da imam preko 90 ili cak 95kg misicne mase sa cime bi definitivno bio jaci ali i slabije pokretan, staticniji, verovatno u losijoj kondiciji... Tako da smatram da bi se u prvoj varijanti em lepse osecao em je zdravije.
Ali naravno, svako gradi svoje telo po svojim predispozicijama i ciljevima, najbitnije je samo da telo nije zapusteno i van kondicije.
Npr na visinu od 1,85m (da kazemo da je to neki prosek), uvek bi pre izabrao da imam izmedju 80-85kg ali da sam utreniran u smislu dobre kondicije (pluca, srce...), nego da imam preko 90 ili cak 95kg misicne mase sa cime bi definitivno bio jaci ali i slabije pokretan, staticniji, verovatno u losijoj kondiciji... Tako da smatram da bi se u prvoj varijanti em lepse osecao em je zdravije.
Ali naravno, svako gradi svoje telo po svojim predispozicijama i ciljevima, najbitnije je samo da telo nije zapusteno i van kondicije.
Jaku mišići ne znače nužno veliku telesnu težinu.
Nikako nije jači onaj sa 90kg koji ne vežba od onog sa 75-80 koji vežba.
Nikako nije jači onaj sa 90kg koji ne vežba od onog sa 75-80 koji vežba.
da, treba da smanji kilažu i da jača core, tim redosledomMr.Rotor napisao:Ne treba da smanji kilažu već treba da ojača mišiće.
Crni ograničen si kao saksija.
rotore, glup si ko...dopiši sam

Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Crni nigde nisi pomenuo core. Samo si napisao da treba da smrša.
Rotore,just dont ...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ali inekcije u biceps, pa ne ko saksija nego ko kratki espreso.
Crni, poslednja opomena, nauči da komuniciraš
Nisam ni ja ništa manje bezobrazan bio. Nema potrebe za opomenama. Zezamo se čika Crni i ja. 

Ipak, ima razlike
Realno jeste.
Ne može to baš tako bez vitamina S.

Ne može to baš tako bez vitamina S.

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,