Da li vozio poniku ili drumasa to ne menja stvar da su pesasi jednom bezosecajni i rade sta hoce...
Sta trebam samo da vozim i zvonim, ne ide to tako, ali srbitan je to

Uskoro ce biti uradjeno jos biciklistickih staza, u fazi projektovanja su. Medjutim ni to nece biti na vrhunskom nivou tako da ce i dalje biti bolje voziti ulicom.speedy stikis napisao:Znam sve ja to, vozim ja preko dosta, nego poredim njihovu kultruru i nasu. Madjari do skoro bili 0 i onda aj da kazemo poslednjih 10 godina bum su napravili sa biciklisticim, skoro sam negde citao da ulasu neke silne milione u pravljenju staza oko turistickih mesta.
Slazem se sa tobom za stazu i put, ne mozes da vozis putem gde ima staza, usporavljas saobracaj, samo u srbistanu niti ima staza a i staze u ocaj pa kada treniram uglavnom vozim putem
Najjace mi je deo kod hotela Jugoslavija onaj deo biciklisticke i pesacke tu nema sanse da prodjes, setaju kao oslobodioci...
Sta mi se sve desavalo sa kolima, gucanja sa puta, izlazanje da se bije.... long long story
MA DA SKRATIM PRICI NEMAMO MI BICIKLISTICU KULTURU I TACKA! (ako mi uopste i imamo bilo kakvu kulturu)
Za sada nemam nameru, mada nikad ne znam, kad moze da se desi da skrenem sa pravog putazuzazu napisao:^ Alal vera za alat i posao ^
Ka ces da predjes na lepljenje karbona, da kupujemo plastiku bez brige?