Dobro veče
Re: Dobro veče
Naravno da jeste, nego je EU rešila da joj više ne odgovara korupcija. Trenutno EU očigledno odgovara kod nas kako jeste. Kad pokupuju nekretnine i sasvim preuzmu privredu, onda će i korupcija da se iskoreni.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Blade runner i Peugeot.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Sin Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića,Lav Grigorije.markoue napisao:NJUZ OBAVEŠTENJE:invictus napisao: 07 Okt 2017, 13:09 E nasmejah se do bola, a intelektualci.
Ovo gori ispadose od onih "vodjinih" krezubih koji idu uz pokretne stepenice koje idu na dole.
Ne znas koji su gori, jbt.
https://youtu.be/GVsyFCPUyVY
Sent from out of space
Prema informacijama koje smo dobili od čitalaca, sinoć je na mitingu Pokreta slobodnih građana jedna "novinarska" ekipa prilazila ljudima, predstavljajući se da je deo redakcije Njuz.neta i Mr.Zajebavancija. Rekli su im da snimaju prilog za "Njuz dnevnik", zbog čega su im postavili niz apsurdnih pitanja u duhu Njuza, na koje su dobili iste takve odgovore.
Njuz i Mr Zajebavancija obaveštavaju javnost da nemaju nikakve veze sa ovim prilogom, kao ni sa činjenicom da su izjave građana izvučene iz satiričnog konteksta, kakav su oni mislili da će imati, a koje se već se čitav dan emituju u medijima bliskim režimu, sa ciljem da se simpatizeri opozicije predstave kao glupi i neobrazovani.
Sve što za sada možemo da kažemo je da pokušavamo da utvrdimo ko je "novinar", koji se lažno predstavio u naše ime i zloupotrebio ove građane, ali je naša istraga došla u ćorsokak. Sve što smo uspeli da saznamo jeste da je član Srpske napredne stranke, da mu je ime isto kao ime jedne životinje, a da mu roditelji imaju neke veze sa pisanje. Istina, dosta lošim pisanjem. Ali, to je sve što smo saznali, bukvalno nemamo predstavu o kome je reč.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Ja lično televiziju više uopšte ne gledam, nisam ni znao za ovaj događaj, ali razumem ljude koji su gledali. Ako su stotine miliona pratile venčanje Vilijama i Kejt, što naši ne bi mogli venčanje svog princa?Delija napisao: 07 Okt 2017, 18:13Nemoj me zaje*avati da gledas to???Pulp Fiction napisao: 07 Okt 2017, 15:07 Prebacim sad na ovo kraljevsko venčanje na prvoj, kad neki beli oldtajmer ide po mladu nemam pojma koji je model, ali iza njega odmah bela Gulia, auuu kako dobro izgleda.![]()
![]()

Inače, na venčanju VIlijama i Kejt u Vestminsterskoj opatiji, princ Aleksandar II Karađorđević je sedeo u prvom redu, istom gde i Elizabeta II, njen muž Fillip i sin Čarls. Ispred opatije je dao intervju za BBC. Mislite o tome...
Ђенерал Јанковић
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zar nisu oni neki dalji rodjaci?
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Tu su svi rođaci 

- srdjanyo
- Kontakt:
Do juče hteli da im iseku struju, sad spremali morske patke i barske školjke za svadbeni ručak. Došli 1991. u Srbiju još srpski jezik nisu naučili. Kajl Skót došao pre godinu i po i već naučio. Sramota. Za mene su samo krpelji koji se bave kvazi humanitarnim radom. Fuj!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
I ja sam se sokirao da onaj Filip ne ume da bekne srpski. Bruka I sramora. Srpski princ my ass. O ocu njegovom da ne pricam. Debil totalni.
srdjanyo napisao:Do juče hteli da im iseku struju, sad spremali morske patke i barske školjke za svadbeni ručak. Došli 1991. u Srbiju još srpski jezik nisu naučili. Kajl Skót došao pre godinu i po i već naučio. Sramota. Za mene su samo krpelji koji se bave kvazi humanitarnim radom. Fuj!
Apsolutno odlicno sagledavanje stvari.Ogi napisao:I ja sam se sokirao da onaj Filip ne ume da bekne srpski. Bruka I sramora. Srpski princ my ass. O ocu njegovom da ne pricam. Debil totalni.
Slazem se s obojicom.
Sent from out of space
grujicd napisao:Tu su svi rođaci

- srdjanyo
- Kontakt:
Onda im opraštam što nikako da nauče srpski od matorog kvazi princa do ovih đuvegija, jer parenje u srodstvu uzrokuje maloumni porod. Naučno potvrđeno.grujicd napisao:Tu su svi rođaci
Al oni su "plave krvi", na njih to ne utice.
Haha, sala naravno.
Retko maloumni ljudi(nek mi monarhisti oproste sto sam surovo iskren).
Sent from out of space
Haha, sala naravno.
Retko maloumni ljudi(nek mi monarhisti oproste sto sam surovo iskren).
Sent from out of space
- srdjanyo
- Kontakt:
Oženio se na Zadušnice... A ovamo veruju u Boga...Sektaši i masoni!
Može im se kad nam je narod blesav i pilećeg pamćenja. Daš nam jednu bananu (donaciju) i sve zaboravimo. Izmislili smo poturice i preletanje...
Bolje da se zaustavim ovde!

Može im se kad nam je narod blesav i pilećeg pamćenja. Daš nam jednu bananu (donaciju) i sve zaboravimo. Izmislili smo poturice i preletanje...
Bolje da se zaustavim ovde!

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Valjda pop treba da kaže kad može a kad ne može da se venčaju 

Boringly average, but also perfect for school run mums