Inace nikako da napisem da sam ga preuzeo pre nedelju dana, skidao sam izolaciju i nebo posto je prethodnik poceo izolaciju ali je nije zavrsio, a sada ugradjujem drugi krov pa sam ocistio prilaz da se ne muce sa ugradnjom. Najvise sam se namucio sa skidanjem kutija oko koseva koje su bile ispunjene purpenom, koga sam skidao 2 dana, i jos ga nisam u potpunosti skinuo

Kombi ide na ugradnju krova i enterijera u subotu. Enterijer ce biti delimicno ugradjen, inace zadnjih 10 dana sam stalno u komunikaciji sa servisom oko detalja i priprema, mada izvuci nesto vise od njih je umetnost...
Sto se tice enterijera poceo sam od nicega i dosao do dosta toga za direktnu ugradnju, a vecinom zbog regulacija koje moram da ispostujem i certifikata, pa sam odlucio da cu skoro sve da ugradim ali manje vise bazicno pa cu na tim osnovama da nastavim da radim...
U medjuvremenu sam otkrio i da imam zadnju kameru i zadnje parking senzore koji nisu povezani, to ce doci sledece...
Isto tako sam otkrio da imam i neku ekstra izolaciju na podu, to sam skinuo (za servis), i posle cu da je prekrajam... U svakom slucaju sam eneterijer nije skup, sve dodje nesto preko 1000Eur sa elementima i delovima, pa rekoh da ga ugradim, mogu lako da izbacujem sta mi se ne svidja...
PS: Stalno radim u garazi i nemam neko dobro svetlo, pa nikako da opalim neku sliku...
PS1: Inace sam vito je bas izdignut i ima pogon na zadnje tockove, i bas dobro ide... I jako se lako manevrise. Jedino imam problem sa uparkiravanjem u nazad, ali ce to da rese senzori i kamera