Svojevremeno naleteh na podatak da izgled objekta mora malte ne da bude tipski i da se uklapa sa okolnim.Floyd napisao:Moguce, nisam bas detaljno upucen u tu tematiku, samo sam cuo da na ulici nesmes da servisiras auto i ponavljam, osim mene par puta, nisam nikog video da mu boolja viri iz haube
Znam recimo kad zidas kucu, ne mozes kao kod nas da zapocnes pa zavrsis kad se skupi para (istina, svajcarci i nisu megalomani kao srbi pa da zapocnu nesto cemu nisu dorasli). U gradjevinskoj dozvoli dobijes i datum do kad sve treba da bude gotovo, materijal nesme da bude na ulici, jasno treba da stoji istaknuta tabla sa podacima o izvodjacu i datumom zavrsetka radova a onaj ko prekoraci datum je blago reci nahebo.
Eh da je para pa da odem tamo, ni tečnost za stakla ne bih sipao na ulici, a kamo li pumpao gumu ili menjao sijalice.

Tamo negde 1990, mlađani ja sam otišao u UK na mesec dana da učim jezik i upoznam lika iz Švice, stariji par godina od mene, taman završio prava, pripravnik. I počnemo o kolima... čovek mi ispriča da kancelarija u kojoj radi, za neki firmu sređuje papire koji su potrebni da bi se dobile dozvole za izvoz polovnih automobila u SFRJ, uz komentar "You know, those cars... they are dangerous to drive"

Sorry za off.

EDIT by mod: ne citirati post neposredno iznad!