I to na Lakijev racun

ne bih da ulazim u raspravu, ne znam kako se to ulazi na mala vrata a kako na velika voleo bih pojasnjenje toga, ako postoji neko pravilo koje sam mozda prekrsio voleo bih da cujem pa da to ispravim ako moze. Nigde ne pokusavam da samoreklamiram sebe, ne znam po cemu si to zakljucio i zao mi je ako si pogresno shvatio ili je tako ispalo to mi stvarno nije bila namera, iznosim neke cinjenice i dajem informacije iz prve ruke u cilju da nekom pomognem oko stvari vezanih za kupovinu vozila. Smatram da imam dosta iskustva u tome i uvek sam voljan da pomognem, aktivan sam na mnogim forumima i ko me zna onda zna i kakav sam. Nista nikog ne ubedujem niti pokusavam da uvalim. Odgovor kolegi sam dao jasno i kratko, ne smatram da je to trebalo da ide na pm jer nismo nista dogovarali ali ok nije problem da ubuduce tako radim ako moram tj ako insistirate.trojanac napisao: 20 Jan 2018, 21:45 Napisao sam sasvim jasno da konkretna pitanja i dogovori u vezi uvoza idu na pp.
Čovek je ušao na mala vrata, počeo da oglašava vozila pa rečenicu po rečenicu i da se samoreklamira ovde. Ne ulazim u istinitost onoga što je pisao ovde, niti branim da se zna čime se bavi. Svi se mi bavimo nekim poslom i većina se ponudi da pomogne nekom sa foruma, ako se time bavi.
Samo mislim da je red da osim nekih opštih informacija sve što nekog zanima konkretno ide na pp.
Ovo za Lakija i Maniaxxa nažalost nisam na vreme ispratio, a što se tiče opaske za članarinu i ponašanje na forumu, suzdržaću se od komentara.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Ok, slažemo se oko toga.,Delija napisao: 20 Jan 2018, 20:30Bitno mi je i jedno i drugo.ljubitelj napisao: 20 Jan 2018, 16:02 @delija, je li ti važnije da estetski lep auto stoji neispravan na parkingu ili da postoji neka ogrebotina na braniku a da auto voziš bezbrižno svaki dan.
I parkiraš bezbrižno, mirno spavaš.
Različite su potrebe ljudi a različita je i ponuda pa za svakog ko kupuje polovni nadje se adekvatni primerak.
Uz to većina ljudi se interesuje za 10-15 godina star do 3k evra, upravo je priča o kriterijumima za takva vozila koje većina gleda i kupuje.
NHF, insistirati na estetici kao osnovnom kriterujumu odabira nije baš mudro.
Vrlo cesto estetsko stanje auta pokazuje koliko je vlasnik vodio racuna i o ostalim bitnijim stvarima na autu.
A vec sam rekao da ti je rezon ok za polovnjak od 2-3k evra. Za skuplje automobile nije.
ne moze bas za 200e da se carini, ali recimo carina tj pdv+ spediterska usluga + amss homolog. za mercedes A klase, posto si pomenuo mercedes pa recimo za najjeftinij A, kosta oko 550e u Subotici , u drugim gradovima vise, i to za auto 2002.-3 godiste sto je mladji skuplje ide .ljubitelj napisao: 21 Jan 2018, 00:26
Neka računica do koje sam došao, auto se kupuje tamo za recimo 600 evra. transport je 300-400 evra, carina odnosno PDV ovde je 200 evra (kataloški se uzima ovdašnja cena za osnovicu), špediterske usluge i potvrda agencije su 150 evra, zarada koja se planira 500-700 evra.
Okvirno ovde se auto oglašava u okolini 2,000 evra i onda idu popusti, tj cena u oglasu gotovo nikada nije fiksna pa ni zarada ne bude tolika.
Kao što rekoh, evo i čitavog odgovora. Iz tvog profila se vidi da si se registrovao još 2013. godine. Koliko si aktivno pratio forum ne znam, ali pisao nisi. Prvi put pišeš u novembru prošle godine i to postavljanjem oglasa za Lanciu Y, Iako pravilnik za postavljanje oglasa kaže:OMP napisao: 20 Jan 2018, 23:29 ne bih da ulazim u raspravu, ne znam kako se to ulazi na mala vrata a kako na velika voleo bih pojasnjenje toga, ako postoji neko pravilo koje sam mozda prekrsio voleo bih da cujem pa da to ispravim ako moze. Nigde ne pokusavam da samoreklamiram sebe, ne znam po cemu si to zakljucio i zao mi je ako si pogresno shvatio ili je tako ispalo to mi stvarno nije bila namera, iznosim neke cinjenice i dajem informacije iz prve ruke u cilju da nekom pomognem oko stvari vezanih za kupovinu vozila. Smatram da imam dosta iskustva u tome i uvek sam voljan da pomognem, aktivan sam na mnogim forumima i ko me zna onda zna i kakav sam. Nista nikog ne ubedujem niti pokusavam da uvalim. Odgovor kolegi sam dao jasno i kratko, ne smatram da je to trebalo da ide na pm jer nismo nista dogovarali ali ok nije problem da ubuduce tako radim ako moram tj ako insistirate.
Hvala
Uvek je bilo da svaki ciga svoga konja hvali pa je to i ovde slučaj, a ja to vidim kao samopromociju. Ne dovodim u pitanje istinitost svega ovoga, ali treba drugi da pričaju o tome, a ne ti. Mi smo ovde dugo vremena preporučivali jedan plac koji se pokazao kao dobar jer je nekoliko njih kupilo automobile tamo i svi su bili zadovoljni. Neka bude tako i u tvom slučaju.OMP napisao: 18 Jan 2018, 09:18 ne znam ja uvozim kola iz CH i uglavnom kupujem od vlasnika, sto se soljenja tice jbg skoro svaka zemlja sa klimom slicnom nasoj soli puteve to je relativno ali gledas da kupis dobar auto.
svajcarac nece sigurno da vrati km, to mogu ovi gastarbajteri sto preprodaju kola (srbi, turci, siptari i sl.) ali koliko znam kod njih je zakon prilicno strog za sve pa i za to, tako da ne verujem da se zezaju sa tim previse.
slupana kola nemam nameru da uvozim pa makar imao i 3x vecu zaradu, bolje uvoziti po 2-3 auta ali kvalitetna nego sleper krseva za iste pare.
ja za svaki svoj auto cuvam fotografije sa oglasa sa kog sam ga tamo kupio tako da kupac uvek moze da vidi da auto nije kupljen slupan ili u nekom raspad stanju