Dimnjena vesalica

Cevapi na kajmaku:

Ja sam taj sto je rekao, pa su me ispravili da ipak radi. Jbm li ga, ja sam poslednji put bio letos i nije ga bilo siguran sam (sto me je razocaralo, jer iako je mojoj zeni svrha odlaska u Usce/Delta City kupovina, meni je svrha klopa kod kosookih). Nakon toga smo isli 2-3 puta i uvek u D.City na moje insistiranje, jer tamo radi azijanerski restoran, tako da nisam ni imao pojma da "ponovo radi bioskop" i u Uscu. Sledeci put idemo u Usce da proverim to... :mig:methane.master napisao:Ne mogu da nađem u kojoj temi je neko pre par nedelja rekao da je zatvoren kineski restoran u Ušću. Ako je to onaj pored Meka koji se zove "Dva štapića" radi uobičajeno. Kakav je ne znam.

E za DeltaCity ne znam, nisam se nikad peo gore gde su restorani. Ovi kinezi su u Ušću i to ne bih ni obratio pažnju da se nisam setio poruke sa foruma.Texonja napisao: Ja sam taj sto je rekao, pa su me ispravili da ipak radi. Jbm li ga, ja sam poslednji put bio letos i nije ga bilo siguran sam (sto me je razocaralo, jer iako je mojoj zeni svrha odlaska u Usce/Delta City kupovina, meni je svrha klopa kod kosookih). Nakon toga smo isli 2-3 puta i uvek u D.City na moje insistiranje, jer tamo radi azijanerski restoran, tako da nisam ni imao pojma da "ponovo radi bioskop" i u Uscu. Sledeci put idemo u Usce da proverim to... :mig:
Zar oni još postoje? Jesu li još uvek u Vlajkovićevoj?bane valjevo napisao:Luda kuća je vrh što se tiče Kineza...

i gotovo uvek ostanem gladan. Jedino kod Grka i Turaka mogu da se najedem ko covek (gyros, kebab i taj rad...)  :mig:
 i gotovo uvek ostanem gladan. Jedino kod Grka i Turaka mogu da se najedem ko covek (gyros, kebab i taj rad...)  :mig: 

Ma opusteno pricamo, naravno da niko nikog ne napada. Napadanje je za drugu temu (sve mi diraj, ali Wagena mi ne dirajpedja napisao:Svako radi kako mu volja. Ne napadam druge, vec mi licno nije jasno, a svako ce prema svom afinitetu
 ).
 ).